Çanakkalespor’da Hedef Şampiyonluk

Çanakkalespor’da Hedef Şampiyonluk
Çanakkalespor yeni Yönetim Kurulu üyeleri, futbol takımını antrenmanda ziyaret etti. Kulüp Başkanı Turgay Kılıç, futbolcularla tek tek görüşerek, bu sene süper amatör ligde şampiyonluk istediklerini söyledi.

- Çanakkalespor yeni Yönetim Kurulu üyeleri, futbol takımını antrenmanda ziyaret etti. Kulüp Başkanı Turgay Kılıç, futbolcularla tek tek görüşerek, bu sene süper amatör ligde şampiyonluk istediklerini söyledi.

Çanakkalespor Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Kılıç, yönetim kurulu üyeleri Mert Mildon, Gökhan Kutupoğlu, Fahrettin Ersoy, Kemal Güneşhan, Murat Saruhan, Semih Başaran, Tuncay Tavus ve Özgür Şahin, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren futbol takımını ziyaret ederek antrenmanı izledi. Ziyarette futbolcularla konuşan Başkan Turgay Kılıç, “Bizler yeni bir oluşum yaparak, Çanakkalespor’u yeniden dizayn ettik. Oluşumu tamamladıktan sonra da hep birlikte sizleri ziyaret etmek istedik. Sizlerden beklentimiz çok yüksek. Çünkü sizler, alanınızda en iyilersiniz. Bütün futbol kulüplerimizle iç içe olacağız. İlerleyen süreçlerde alışverişlerimiz olacak. Biz onlardan futbolcu alacağız, futbolcu vereceğiz. Alt yapı konusunda ciddi çalışmalarımız olacak. Bu takım, ligdeki en iyi futbolcuları barındırıyor. Hedefimiz, süper amatör ligde bu sene şampiyon olmak. Bunun dışındaki sıralamayı kesinlikle bu yönetim kabul etmiyor. Herkesin bunun bilincinde olarak hareket etmesini istiyoruz. Saha içerisinde, kişiliklerimizle herkese örnek olacağız. Agresif davranışları kesinlikle istemiyoruz. Bizim işimiz futbol oynamak. Siz sahada işinizi yapacaksınız. Bizlerde yönetim olarak, ağabeyleriniz olarak her zaman arkanızdayız. Bu takım, kesinlikle ve kesinlikle profesyonel liglere çıkacak. Bizim hedefimiz bu. Bu hedefe ulaşamazsak, zaten biz yönetim olarak burada yer almayız. Çünkü biz başarı istiyoruz” dedi.

Futbolcular, yönetim kurulu üyelerine şampiyonluk sözü verdi. Kulüp yönetimi, bir süre antrenmanı izledikten sonra futbolculara baklava ikram etti.

ÇANAKKALESPOR’DA HEDEF ŞAMPİYONLUK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.