Canik'te Bayramlaşma

Canikte Bayramlaşma
Canik Belediyesi tarafından yeni hizmet binasında protokol ve vatandaşların bir araya geldiği bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

- Canik Belediyesi tarafından yeni hizmet binasında protokol ve vatandaşların bir araya geldiği bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Bayramlaşma törenine Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fevzi Apaydın, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, AK Parti Canik Kadın Kolları Başkanı Safiye Öz, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

GENÇ, BAŞBAKAN'A DESTEK İSTEDİ

Programda konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, vatandaşların bayramlarını kutladı. Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a da destek isteyen Başkan Osman Genç, "10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi ülkemizin geleceği açısından çok önemli. İnşallah ilk kez cumhur, cumhurbaşkanını seçecek. Daha önce cumhurbaşkanını halkın seçmesine karşı çıkanlar bugün halktan oy istiyorlar. Millettin yanında olan halkına gitmekten korkmayan tek kişi Recep Tayyip Erdoğan'dır. Milletimiz inşallah 10 Ağustos'ta milletten kaçanlara gerekli cevabı bir kez daha verecektir. Mazlumun yanında, zalimin karşısında dimdik duran Başbakanımız Cumhurbaşkanı olduğunda ülkemizi hedefine daha iyi ulaştıracaktır" dedi.

CANİK'TE ÖNEMLİ HİZMETLER YAPILDI

Canik halkının bayramını kutlayan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da, Ramazan Bayramı'nda Canik halkıyla birlikte olmayla mutluluk duyduğunu belirterek, 10 Ağustos'taki cumhurbaşkanı seçiminde Caniklilerden destek istedi. Canik her zaman Başbakanımızın yanında yer almıştır. Burada bir kez daha sandıkların patlayacağına inanıyorum" şeklinde konuştu. Başkan Osman Genç yaptığı hizmetler AK Parti belediyeciliğini en iyi şekilde uyguladığına da işaret eden Bakan Kılıç, son 10 yılda belediyecilik anlamında Canik'te önemli hizmetlere imza atıldığını söyledi.

BAKAN, GENÇ'İN MİSAFİRİ OLDU

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tek tek vatandaşlarla bayramlaştı. Bakan Kılıç ve Başkan Genç, çocuklarla da yakından ilgilendi. Bayramlaşmanın ardından Bakan Kılıç, Başkan Genç'in makamında misafiri oldu. Bakan Kılıç, yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Genç'e teşekkür etti. Öte yandan Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen Canik Çocuk Şenliği'nde minikler gönüllerince eğlendi. Bayram ruhunu gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla düzenlenen şenlikte çocuklar yarışmalar ve çeşitli gösterilerle güzel bir gün geçirdi.

CANİK'TE BAYRAMLAŞMA

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.