Canik’te Ücretsiz İnternete Devam

Canik’te Ücretsiz İnternete Devam
Samsun’da, Canik Belediyesi tarafından hayata geçirilen, daha önce Canik Kaymakamlığı’nca vericileri sökülerek engellenen ücretsiz internet, ilçede hizmet vermeye devam ediyor.Vatandaşların kolayca in...

Samsun’da, Canik Belediyesi tarafından hayata geçirilen, daha önce Canik Kaymakamlığı’nca vericileri sökülerek engellenen ücretsiz internet, ilçede hizmet vermeye devam ediyor.

Vatandaşların kolayca internet erişimi yapabilmeleri ve özellikle öğrencilerin yararlanması amacıyla hizmete sunulan ücretsiz internet, ilçe halkının da büyük ilgisini görüyor. Caniklilerin ve ilçeyi ziyaret eden herkesin internete ücretsiz ve sınırsız bir şekilde bağlanabildiği sistem sayesinde, öğrenciler ödevlerini de daha kolay yapma imkanı buluyor.

E-DÖNÜŞÜM’E KATKI

İnternetin sonsuz bir bilgi kaynağı ve günümüzde artık vazgeçilmezler arasında olduğunu vurgulayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Yaşadığımız 21. yüzyılın bilgi çağı. Biz de vatandaşlarımızın her ortamda bilgiye ulaşmalarını sağlamak amacıyla ilçemizde ücretsiz internet hizmeti sunuyoruz. Ayrıca Ücretsiz İnternet Projesi ile Türkiye’nin e-dönüşüm sürecine katkıda da bulunuyoruz. Vatandaşlarımız sadece kendilerine özel şifre ile rahatlıkla ve tamamen güvenli şekilde internete girebiliyor" dedi.

ÖĞRENCİLERE KOLAYLIK

Ücretsiz internetin Samsun’da bir ilk olduğuna işaret eden Başkan Genç, "Ücretsiz internet özellikle öğrencilerimiz için önem taşıyor. Çünkü artık internet doğru kullanıldığında eğitimin bir parçası haline geldi. Çocuklarımızın, çağın gerektirdiği bilgi ve teknolojiden en iyi şekilde yararlanmaları için çalışıyoruz. Öğrencilerimiz araştırmalarını, ödevlerini rahatlıkla yapabiliyor. Bu bakımdan ücretsiz internet oldukça önemsediğimiz bir eğitim projesidir. Çocuklarımız artık eğitim çalışmaları için internet kafeleri dolaşmak zorunda kalmıyor" diye konuştu.

CANİK BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GENÇ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.