Canik’ten Vergi Uyarısı

Canik’ten Vergi Uyarısı
Canik Belediye Başkan Yardımcısı Hamza Abdurrahmanoğlu, ilk taksiti için ödeme süresi 31 Mayıs’ta sona erecek olan Çevre Temizlik Vergisi (ÇTV), Emlak Vergisi ve Reklam Vergisi’nin ödenmesi konusunda...

Canik Belediye Başkan Yardımcısı Hamza Abdurrahmanoğlu, ilk taksiti için ödeme süresi 31 Mayıs’ta sona erecek olan Çevre Temizlik Vergisi (ÇTV), Emlak Vergisi ve Reklam Vergisi’nin ödenmesi konusunda vatandaşları uyardı.

Başkan Yardımcısı Hamza Abdurrahmanoğlu, yaptığı açıklamada, Samsun’da, ÇTV, Emlak Vergisi ve Reklam Vergisi’nin ilk taksiti için ödeme süresinin 31 Mayıs’ta sona erdiğini bildirdi. İlçe halkından vergilerini zamanında yatırmalarını isteyen Abdurrahmanoğlu, "Ödenen vergiler ilçemize hizmet olarak dönüyor. Vergiler ne kadar düzenli ve zamanında ödenirse belediyemiz de bir o kadar iyi hizmet yapar. Çünkü geliri olmayan bir belediyenin hizmet üretmesi mümkün değildir" dedi.

VEZNELER HAFTA SONU AÇIK

Vatandaşlardan isteklerinin vergilerini ödemeleri olduğunu ifade eden Abdurrahmanoğlu, "Ayrıca son günlerde yoğunluk yaşanmaması ve ödemelerin daha rahat yapılabilmesi için vergi ödeme işlemi son ana bırakılmamalı. Halkımız vergilerini zamanında ödemeleri halinde hiç bir sıkıntı yaşamıyor. Belediyede bulunan veznelerimiz hafta sonu açık olacak” diye konuştu. Canik’in her geçen gün büyüyen ve gelişen bir ilçe konumunda olduğuna da dikkati çeken Abdurrahmanoğlu, "Buna bağlı olarak konut sayımızda her geçen gün artış gözleniyor. Halkımız, mahallelerine ve evlerinin önüne yapılan hizmetlerin belediyeye ödedikleri vergilerle olduğunu bilmeli. Bu da toplumumuzda vergi bilincinin yerleşmesiyle olacaktır" şeklinde konuştu.

CANİK BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI HAMZA ABDURRAHMANOĞLU, İLK TAKSİTİ İÇİN ÖDEME SÜRESİ 31 MAYIS'TA SONA ERECEK OLAN ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ (ÇTV), EMLAK VERGİSİ VE REKLAM VERGİSİ'NİN ÖDENMESİ KONUSUNDA VATANDAŞLARI UYARDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.