Canlı yayında kaza yaptılar

Canlı yayında kaza yaptılar
İstanbul Şile Yolu'nda araçta seyir halinde olan iki genç, "Periscope"tan canlı yayındayken kaza yaptı.

İstanbul Şile Yolu'nda araçta seyir halinde olan iki genç, "Periscope"tan canlı yayındayken kaza yaptı.

Sosyal medyada bir ilk daha gerçekleşti. Şile yolunda iki genç arabaya binerek, yaptıkları gezintiyi sosyal medya hesaplarından yayınlamaya başladı. Bu sırada yanlarına yanaşan araçtakilerle de sohbet eden gençler hızla ilerlemeye devam etti. Sohbet sırasında gençler yandaki araca, "İsteğine göre 300 km hızla. Ne kadar istersen o kadar hızla gidiyor" dediler. Yüksek sesle müzik de dinleyen gençler, tam bu sırada öndeki kamyonu son anda fark etti. Dikkatsizliğin getirdiği kazada kamyona çarpan araçtakiler, ağır şekilde yaralandı.

Yaralıların yardımına koşan vatandaşlar, olay yerine itfaiye ve sağlık ekibi çağırdı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaralıları sıkıştıkları yerden çıkararak hastaneye gönderdi. Yaralanan E.G. ve ismi öğrenilemeyen arkadaşının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

KAZAYI CANLI İZLEDİLER

Periscop'tan canlı yayın yapan gençlerin karıştığı kaza sosyal medyadan canlı izlendi. Görüntülerde gençlerin aşırı hız yaptıkları görülüyor. Bu sırada önlerinde seyreden kamyonu geç fark eden gençler kaza yapmaktan kurtulamıyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.