Cardozo Çin yolcusu mu ?

Cardozo Çin yolcusu mu ?
Trabzonspor Kulübü Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Asım Örem, Paraguaylı golcü oyuncuları Oscar Cardozo konusunda kendilerine Çin'den resmi bir...

Trabzonspor Kulübü Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Asım Örem, Paraguaylı golcü oyuncuları Oscar Cardozo konusunda kendilerine Çin'den resmi bir transfer teklifinin gelmediğini söyledi.

Spor Toto Süper Ligin 21. haftasında sahasında Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren bordo-mavili takımda antrenmanını izleyen Örem, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Örem, Cardozo'nun Çin'e transfer olacağına ilişkin haberlere yönelik bir soru üzerine, bu futbolcunun sakatlığı nedeniyle izinli olarak antrenmana çıkmadığını belirterek "Çin piyasayı tamamen günübirlik açıklamalarla sallıyor. Cardozo'nun sportif olarak kariyeri ortada. Cardozo gibi bir oyuncuya oradan teklif gelmesi çok doğal ama şunu söylemek gerekir ki, bizim planlarımız içinde şu anda Cardozo ile ilgili böyle bir şey yok. Bize de resmi teklif yok. Dolayısıyla teklif gelmemiş bir şeyi değerlendirme yapmak çok doğru değil zaten. Douglas ve Cavanda konusunda da aynı şey geçerli. Şu anda bize yansıyan resmi teklif yok" dedi.

SAKAT OYUNCULARIN DURUMU

Sakatlığı bulunan Onur Recep Kıvrak'ın Kayserispor karşısında forma giymek istediğini belirten Örem, "Onur'un ayağında dış yırtık vardı. Tedavisi yapıldı. Kendisiyle, doktorla yapılan görüşmelerde istekli. Son kararı doktor raporu ve buna bağlı hocanın kararı belirleyecek. Kendisi oynayacağını beyan ediyor, uygun görülürse oynar" ifadelerini kullandı.

Bosingwa ve Musa Nizam'ın ağır gribal enfeksiyon geçirdiklerini ifade eden Asım Örem, "Bugün ikisi de takımdan ayrı çalıştı. Güç olarak kendilerini zayıf hissediyorlar ama onlar da oynamak, takıma katkı yapmak istediğiyle yarınki antrenmana çıkacaklar. Maça kadar durumları netleşecek" diye konuştu.

Örem, Erkan Zengin ile ücretinde indirim konusunda görüşmelerin sürdüğünü de kaydederek "Başkanımız bu konuda dün Erkan ile görüşmeler yaptı. Olumlu gidiyor görüşmeler, olumlu da sonuçlanacak inşallah" değerlendirmesini yaptı.

Futbolcuların düzenli olarak ücretlerini alamamalarının performanslarını etkilediği yönündeki görüşler konusunda da Örem, "Bu bahsettiğim gibi sakatlıklarla da ilgili ekonomik olarak çeşitli düzenlemeler yapıldı, oldukça sıkı yönetiliyor kulüp. Başkanımızın en büyük attığı adımlardan biri bu aydan itibaren düzenli ödemelere geçilmesi. Futbolcu, maaşı geldiği zaman ödemesini almak zorundadır. Ben onlara çok bağlamıyorum bu işi, bu bir hava. Biraz şanssızlıklar, sakatlıklar, biraz da saha içinde o günkü maçın şartları, zemini, Akhisar Belediyespor maçında böyle bir sonuç çıktı. Bu maçta inşallah düzelecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.