Çaturoğlu Tezagahın Başına Geçti, Satış Yaptı

Çaturoğlu Tezagahın Başına Geçti, Satış Yaptı
AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, Cumartesi pazarını gezerek hem esnaflarla hem de alışverişe gelen vatandaşlarla sıcak diyaloglar yaşadı. Tezgâhların başına geçip satış yapan Çat...

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, Cumartesi pazarını gezerek hem esnaflarla hem de alışverişe gelen vatandaşlarla sıcak diyaloglar yaşadı. Tezgâhların başına geçip satış yapan Çaturoğlu, hem esnaftan hem de vatandaşlardan destek istedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, partisinin İl Genel Meclis Üyesi Ayhan Taşdelen, Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, bazı Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri ile birlikte Cumartesi Pazarı’nı gezdi.

Cumartesi Pazarı ziyareti oldukça renkli geçen Çaturoğlu, zaman zaman tezgâhların arkasına geçerek satış da yaptı. Domates, karpuz, fasulye ve kumaş satan Çaturoğlu, öğrencilik yıllarında kendisinin de pazarcılık yaptığını belirterek, esnafın sorunlarını yakından bildiğini ve bu sorunların çözümüne yönelik çalışmalar yapabilmek adına destek istediğini ifade etti.

Cumartesi Pazarı’nda tezgâh açan esnafların ve alışveriş yapan vatandaşların Çaturoğlu’na yoğun ilgi gösterdikleri gözlendi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.