Çay’da Bilim, Sanat Ve Kültür Şenliği

Çay’da Bilim, Sanat Ve Kültür Şenliği
Afyonkarahisar’ın Çay İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından “Bilim, Sanat ve Kültür Şenliği” açıldı.Şenlikte Nakış Öğretmeni Serpil Güçlü Çağlak ve kursiyerleri de stant açtı. Bu...

Afyonkarahisar’ın Çay İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından “Bilim, Sanat ve Kültür Şenliği” açıldı.

Şenlikte Nakış Öğretmeni Serpil Güçlü Çağlak ve kursiyerleri de stant açtı. Bu yıl birincisi düzenlenen şenliğe Çay Kaymakamı Selim Palamut, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sergide Serpil Çağlak, kurdele koza ve uç boyutlu resim çalışmalarıyla ilgi gördü. Çalışmalarında üç boyutlu tablolarına ve çeyizlik eşyalara yoğunluk veren usta öğretici dergisiyle de göz kamaştırdı. Çağlak ve kursiyerleri kurdele nakış eğitimlerini sürdürürken, ortaya çıkardıkları ürünlerde şimdiden dikkat çekmeye başladı. Şenlikte sergilenen Türk Bayrağı, güller, desenli çiçekler büyük ilgi gördü. Kursa katılan genç kız ve kadınların hem meslek öğrendiğini hem de aile bütçesine katkı sunduğunu ifade eden Çağlak, yapılan çalışmalarındaki emeğin çok değerli olduğunu söyledi. Sergi açılışından sonra katılımcılar, sergiyi gezerek el emeği ürünleri inceledi.

AFYONKARAHİSAR’IN ÇAY İLÇE KAYMAKAMLIĞI VE İLÇE HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN “BİLİM, SANAT VE KÜLTÜR ŞENLİĞİ” AÇILDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.