Çaykur Rizespor - Gaziantepspor Maçının Ardından

Çaykur Rizespor - Gaziantepspor Maçının Ardından
Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta son maçında Çaykur Rizespor evinde Gaziantepspor’a 1-0 mağlup oldu.

- Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta son maçında Çaykur Rizespor evinde Gaziantepspor’a 1-0 mağlup oldu.

Maç sonrası konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, alt sıralarda olduklarını belirterek “Biraz buralarda mücadele edeceğiz. Ama buradan yukarılara çıkacağız” dedi.

Karaman, önlerindeki iki maçtan en iyi puanı almak istediklerini ifade ederek, “Kendi sahamızda oynadığımız maçla lig sıralamasını değiştirerek farlı bir yere gelebilirdik. Futbol hatalar oyunu, hatalı bir gol yedik. Adam gibi gol ye ama pozisyon yokken gol yedik. Gol atabilmek için her türlü riski aldık. Onların mücadelesi buna izin vermedi. Altlardayız, biraz buralarda mücadele edeceğiz ama buradan çıkacağız. İki maç kaldı bu maçlardan maksimum puanları alacağız. Kendi sahamızda oyunu domine eden taraftık. Hücumda kalabalıktık etkili değildik. Bunları çalışacağız” diye konuştu.

GAZİANTESPOR CEPHESİ

İki takım açısından stresli bir maç olduğunu belirten Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, “Rakibimiz 10 puanda olması bizim 15 puanda olmamız maç öncesi bizim için avantajdı. Takım savunmasını iyi yapmaya çalıştık. Çaykur Rizespor’un son haftalarda hücum hattındaki başarılı oyununu izledik. Buna göre önlemler aldık. Zaman zaman fırsatlar verdik ama golü bulduk. Bizim için iyi maçtı. Bu maçı kazanarak ligde puanımızı 18’e yükselttik. Rizespor iyi bir takım, hak ettiği yere gelecektir. Takımda kaliteli ayaklar var” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.