Cazibe Merkezi İller Arasında Yer Alan Elazığ’da İlk Toplantı Yapıldı

Cazibe Merkezi İller Arasında Yer Alan Elazığ’da İlk Toplantı Yapıldı
Kalkınma Bakanlığı tarafından desteklenmesi planlanan cazibe merkezi iller arasında yer alan Elazığ’da, yürütülecek süreç ve projeler için ilk toplantı yapıldı.Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı...

Kalkınma Bakanlığı tarafından desteklenmesi planlanan cazibe merkezi iller arasında yer alan Elazığ’da, yürütülecek süreç ve projeler için ilk toplantı yapıldı.

Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı değerlendirme toplantısı Elazığ Valiliği’nde yapıldı. Toplantı Vali Murat Zorluoğlu başkanlığında, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, İl Genel Meclisi Başkanı Metin Baki Ölçücü ve Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mesut Öztop’un katılımıyla yapıldı. Toplantıda, Kalkınma Bakanlığı tarafından Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı kapsamında Elazığ için yürütülecek süreç ve proje önerileri konuşuldu.

Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı kapsamında görece olarak az gelişmiş bölgelerde büyüme merkezi işlevi görecek kent merkezlerinin desteklenmesi amacıyla, 9 ve 10. Kalkınma Planlarında Elazığ’ın da içinde bulunduğu 12 il, cazibe merkezi olarak belirlenmişti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.