Çekilişle Umre Hak Kazanan 3 Kişi Halen Müracaat Etmedi

Çekilişle Umre Hak Kazanan 3 Kişi Halen Müracaat Etmedi
Şanlıurfa’da Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in de katıldığı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında kurayla belirlenen Umre talihlilerinden üçü aranıyor.

- Şanlıurfa’da Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in de katıldığı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında kurayla belirlenen Umre talihlilerinden üçü aranıyor.

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından 16 Nisan Çarşamba akşamı Şanlıurfa GAP arena stadında Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri yapılmıştı. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in de katıldığı programın sonunda ise stad girişlerinde katılımcılara dağıtılan kura kartlarına göre noter huzurunda çekiliş yapılmış, talihli 10 kişiye umreye gitme hakkı kazanmıştı. İl Müftülüğü’nden yapılan açıklamada, talihlilerden 7 kişinin İl Müftülüğü’ne müracaatlarını yaptığı ve işlemlerine başlanıldığı belirtildi.

Talihli 7 kişinin isimleri ise şöyle bildirildi:

Bekir Varmış, Abdurrahim İşçi Abdulhakim Aykut Müslüm Yavuz İsmail Polat Hasan Seymen Emine Servi.

Programa katıldığı halde müftülüğe müracaat etmeyen 3 kişiyi arayan müftülük, talihli 3 kişinin ise kart numaralarının ise 04467,09155, 10199 olduğunu açıkladı. İl Müftüsü İhsan Açık, henüz isimleri belirlenmeyen kişilerin müracaatların ardından umre için işlemlerine başlanabileceğini ifade etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.