Çekmeköy Belediyesi Dershaneyi Öğrencinin Ayağına Getirdi

Çekmeköy Belediyesi Dershaneyi Öğrencinin Ayağına Getirdi
Çekmeköy Belediyesi, internet üzerinden öğrencilere ücretsiz ders anlatımı sağlayacak ‘E-Eğitim Portalı’nı tanıttı. Proje sayesinde dershane, öğrencilerin ayaklarına geliyor.

- Çekmeköy Belediyesi, internet üzerinden öğrencilere ücretsiz ders anlatımı sağlayacak ‘E-Eğitim Portalı’nı tanıttı. Proje sayesinde dershane, öğrencilerin ayaklarına geliyor.

Çekmeköy Belediyesi, üniversiteye hazırlanan öğrencilere internet üzerinden ücretsiz canlı derslerin anlatılacağı ‘E- Eğitim Portalı’ projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Projenin tanıtım toplantısı Çekmeköy Mehmet Akif Ersoy Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlendi. Toplantıya Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel , Çekmeköy Mahalle Muhtarları, ve çok sayıda öğrenci ve aileler katıldı. Öğrencilerin dershaneyi evine getiren projeyi proje koordinatörü Volkan Aydemir salondakilere tanıttı.

“ÇEKMEKÖY EĞİTİM VE KÜLTÜR VADİSİ OLACAK”

Gençlere ve çocuklara sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Çekmeköy Belediye Başkanı Şahmettin Yüksel, ‘E-Eğitim Portalı’ projeleriyle Çekmeköy’de bulunan bütün öğrencilerinin başarılarına dokunmak istediklerini belirterek “Çekmeköy Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz’ın 2009’da Çekmeköy ilçe olduğunda bir hedefi vardı. Çekmeköy eğitim ve kültür vadisi olsun. Bu amaçla çıktığımız yolda bugün Çekmeköy eğitim ve kültür vadisi olarak hayata geçti” şeklinde konuştu.

Bugün yeni bir projeyi daha hayata geçirdiklerini dile getiren Yüksel, “Çekmeköy’de üniversiteye hazırlanan gençlerimiz isterlerse e- Portal ile beraber, belediyemizin organize etmiş olduğu çalışmayla Yenilik Akademisi ile birlikte çocuklarımız internet üzerinden çalışmalarını yaparak inşallah istedikleri üniversiteyi kazanırlar . Çekmeköy Belediyesi olarak buna gayret göstereceğiz” dedi.

Düzenlenen toplantı sonunda TÜBİTAK ve Çekmeköy desteğiyle Çekmeköy Anadolu Lisesi öğrencilerine başarılarından dolayı başarı sertifikası verildi.

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ DERSHANEYİ ÖĞRENCİNİN AYAĞINA GETİRDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.