Cem Adrian Adana’ya Geliyor

Cem Adrian Adana’ya Geliyor
Popüler sanatçı Cem Adrian, 30 Nisan Perşembe günü Leman Kültür Adana’da sahne alacak. Ünlü sanatçının hayranları, ‘Adana’da ne var?’ Medya Platformu’nun başlattığı kampanyayla ücretsiz bilet kazanma...

Popüler sanatçı Cem Adrian, 30 Nisan Perşembe günü Leman Kültür Adana’da sahne alacak. Ünlü sanatçının hayranları, ‘Adana’da ne var?’ Medya Platformu’nun başlattığı kampanyayla ücretsiz bilet kazanma şansı yakalayacak.

Alternatif Rock, Blues, Caz parçalarıyla tanınan ve eşsiz sesiyle dikkat çeken ünlü sanatçı Cem Adrian, 30 Nisan Perşembe günü saat 21:00’da sahne alacağı Leman Kültür Adana’da sevenleriyle buluşacak.

Yetenekli sanatçı, ‘Ben bu şarkıyı sana yazdım’, ‘Aşk bu gece şehri terk etti’, ‘Seçkiler’, ‘Emir’, ‘Kayıp Çocuk Masalları’, ‘Siyah Bir Veda Öpücüğü’, ‘Şeker Prens ve Tuz Kral’, Umay Umay ile düet yaptığı ‘Cam Havli’ ve ‘Sana Bunları Hiç Bilmediğin Bir Yerden Yazıyorum’ isimli albümlerinden parçalarını, hayranlarıyla birlikte seslendirecek.

Adana’da ne var Medya Platformu, Cem Adrian hayranlarına ücretsiz bilet kampanyası başlattı. ‘Adana’da ne var?’ sorusunu kendi görüşleriyle hikayeleştirip, platformun Facebook (facebook.com/adanadanevar) ve Twitter (twitter.com/adanadanevar) sayfasındaki konser afişinin altına yorum olarak gönderen ve gönderisi en çok beğeni alan Cem Adrian hayranları, konseri ücretsiz izleme fırsatı bulacak.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.