Cem Yılmaz film ekibiyle şarkı söyledi

Cem Yılmaz film ekibiyle şarkı söyledi
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Ali Baba ve 7 Cüceler filminin Azerice şarkısını filmin oyuncuları ile birlikte periscope canlı yayınında söyledi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Ali Baba ve 7 Cüceler filminin Azerice şarkısını filmin oyuncuları ile birlikte periscope canlı yayınında söyledi. Yılmaz aynı oyuncularla film yaptığı eleştirilerine de atıfta bulunarak, "Yine aynı adamlar" esprisi yaptı.

Cem Yılmaz ve Zafer Algöz'ün başrollerini paylaştığı Ali Baba ve 7 Cüceler filminin Azerice şarkısı "Neyleyek" filmi izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Cem Yılmaz, bugün filmde oynayan oyuncu arkadaşlar Zafer Algöz, Can Yılmaz, şarkıyı seslendiren İrade İbrahimova, oyuncu arkadaşları Ozan Güven ve Özkan Uğurla birlikte şarkıyı seslendirdi. Kendi ofisinde bir toplantı masasının başında şarkı söyleyen Yılmaz, o anları periscope yayınıyla paylaştı. Yılmaz, "Bugün ofisimizde irade İbrahimova ile birlikte şarkımızı söyleyeceğiz" dedi. Ünlü komedyen, her filminde aynı oyuncuları oynattığı yönündeki eleştirilere de atıfta bulunmayı ihmal etmedi.

Cem Yılmaz film ekibiyle şarkı söyledi

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.