Cemaatten İmama Plaket

Cemaatten İmama Plaket
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 30 yıl İbrahimci Camii imamı olarak görev yapan imama cemaat tarafından teşekkür plaketi verildi.

- Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 30 yıl İbrahimci Camii imamı olarak görev yapan imama cemaat tarafından teşekkür plaketi verildi.

Turgutlu Özyurt Mahallesi İbrahimci Camiinde 29 yıl 2 ay 10 gün görev yapan ve geçtiğimiz ay Yıldırım Mahallesi Alankuyu Camiine imam olarak atanan Mevlüt Özyıldırım'a eski cemaati teşekkür plaketi verdi. Cuma vaazından sonra Alankuyu Camiinde Özyurt Mahallesi Muhtarı Halil İlyas Çapraz ve cemaati temsilen emekli öğretmen Zeki Çetinyükçü, Mevlüt Özyıldırım'a katkılarından dolayı teşekkür ederken kısa bir konuşma yapan muhtar Halil İbrahim Çapraz, Mevlüt hocanın çok özel bir isim olduğunu dile getirdi. Mevlüt Özyıldırım'ı kısa bir açıklamayla anlatan emekli öğretmen Zeki Çetinyükçü ise 65 yaşında kendisine Kuran-ı Kerim öğreten imama teşekkür etti ve gözyaşlarına hakim olamadı.

İmam Mevlüt Özyıldırım ise, "Ben görevimi yerine getiriyorum ancak cemaatimizle aramızda özel bir bağ oluştu ve kendileri bu konuda güzel bir hassasiyet gösterdi. 30 yıl aynı mahallede aynı cemaatle bir arada olunca bir aile gibi oluyorsunuz" dedi.

CEMAATTEN İMAMA PLAKET

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.