Çemişgezek Kaymakamı Köy Ziyaretlerine Başladı

Çemişgezek Kaymakamı Köy Ziyaretlerine Başladı
Tunceli’nin Çemişgezek İlçe Kaymakamı Harun Kazez köy ziyaretlerine başladı.Bu çerçevede, ilk olarak Sarıbalta köyüne Kazez, köydeki alt yapı ve üst yapı çalışmalarını inceleyerek, köy muhtarından köy...

Tunceli’nin Çemişgezek İlçe Kaymakamı Harun Kazez köy ziyaretlerine başladı.

Bu çerçevede, ilk olarak Sarıbalta köyüne Kazez, köydeki alt yapı ve üst yapı çalışmalarını inceleyerek, köy muhtarından köydeki eksikler ve sorunlarla alakalı bilgiler aldı. Köy içerisinde gerçekleştirdiği incelemelerin ardından vatandaşlarla bir araya gelen kaymakam Kazez, köylülerle sohbet ederek, sorunlarını dinledi. Kazez, daha sonra ise geçici köy korucularının nöbet noktalarına giderek, korucularla sohbet etti.

Köylülerin sıcak ve gülen yüzünün kendilerini mutlu ettiğini belirten Kazez, “Vatandaşımızın samimi gülen yüzünü görünce bizimde görev aşkımız artıyor. Zaman kaybetmeden köylerimizi ve sorunlarını tanımak, bilgi sahibi olmak ve inşallah vatandaşımızın sorunlarına çözüm üreterek, köylülerimizin yaşamlarını daha da sorunsuz hale getirmek için gayret göstereceğiz. Vatandaşlarımızla birlikte olmayı, onların mutluluklarını, acılarını paylaşmak istiyoruz. Bütün köylerimizdeki vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Onları ziyaret edeceğiz” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.