Cemiyet’ten Rektör’e Ziyaret

Cemiyet’ten Rektör’e Ziyaret
Kütahya Gazeteciler Cemiyeti, bir süre önce yapılan seçimle seçilerek rektörlüğe atanan Prof. Dr. Remzi Gören’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu, göreve...

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti, bir süre önce yapılan seçimle seçilerek rektörlüğe atanan Prof. Dr. Remzi Gören’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu, göreve başlayan Gören’i tebrik ederek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Üniversitenin kent ile bütünleşmesi ve karşılıklı faydalar sağlanması konusunda hem üniversite yönetiminin hem de yerel yöneticilerin harekete geçme zamanının geldiğini dile getiren Tunçoğlu, Kütahya basınının da bu konuda üzerine düşeni fazlasıyla yerine getireceğini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Gören de, adaylık sürecinde özellikle bu konu üzerinde durduğunu, seçilip atanmasıyla birlikte birçok sosyal proje ile üniversite-şehir bütünlüğünü sağlayacaklarını anlattı.

Gören, üniversitenin kentte daha aktif olabilmesi için de şehir merkezinde bir rektörlük ofisi açmayı planladıklarını da sözlerine ekledi.

Ziyarete, cemiyet yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler katıldı.(EFE)

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.