Cengiz Çolak: “Evliliğimin Bitiş Nedeni Dövme Değil Fikir Ayrılığı”

Cengiz Çolak: “Evliliğimin Bitiş Nedeni Dövme Değil Fikir Ayrılığı”
Oyuncu Pelin Sönmez'le 45 günlük evliliğin ardından boşanma kararı alan işadamı Cengiz Çolak, çıkan asılsız haberlere karşılık basın açıklaması yaptı.

- Oyuncu Pelin Sönmez'le 45 günlük evliliğin ardından boşanma kararı alan işadamı Cengiz Çolak, çıkan asılsız haberlere karşılık basın açıklaması yaptı.

Pelin Sönmez’le dövme yüzünden ayrıldığı iddia edilen işadamı Cengiz Çolak, Sönmez’in eski sevgilisi Murat Dalkılıç için bacağına yaptırdığı ‘Dalkılıç’ dövmesinin boşanma nedeni olmadığını açıkladı.

Boşanmanın ardından basında yer alan haberlere isyan eden Çolak, yazılı yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Pelin Sönmez'le olan evliliğim hakkında basında çıkan haberlerin çoğu asılsız. Kendisiyle Kıbrıs’ta tanıştığım ve o sırada evli olduğum doğrudur ancak boşanmamın Pelin Sönmez ile hiçbir alakası yoktur. Evliliğimizin bitiş nedeni olarak gösterilen dövme konusu sadece ufak bir detaydır. Kısa süreli bir ilişki içerisindeki fikir ayrılıkları doğrultusunda boşanma kararı almış bulunmaktayız. Kendisinin gerek ilişkimiz esnasında gerekse ilişkimizin sonunda benden maddi olarak hiçbir beklentisi olmadı. Şuan mahkemeye taşınan bu konu hakkında lütfen bize ve evlilik kurumuna saygı göstermenizi rica ederim.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.