Cennet Koy’da operasyon

Cennet Koy’da operasyon
15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'a suikast girişiminde bulunan darbeci askerlerin yakalanmasına yönelik Bodrum...

15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'a suikast girişiminde bulunan darbeci askerlerin yakalanmasına yönelik Bodrum Cennet Koy'da operasyon başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, başarısız darbe girişiminin ardından kayıplara karışan suikast timindeki askerlerin Bodrum'un Göltürkbükü Mahallesi'ndeki Cennet Koy'da saklandığı yönünde ihbarlar üzerine, karadan, denizden ve havadan büyük bir operasyon başlatıldı. Jandarma ekipleri Cennet Koyu ablukaya alıp, giriş ve çıkışları kapatırken, sahil güvenlik botları denizden, jandarma, polis ve özel hareket karadan, 2 helikopter ise havadan arama çalışması gerçekleştiriyor. Cennet Koy'da gerçekleştirilen operasyonla ilgili açıklama yapan Muğla Valisi Amir Çiçek, arama çalışmalarının sürdüğünü belirterek, gelen tüm ihbarları değerlendirdiklerini söyledi.

Hilton, Mandaris gibi ünlü 5 yıldızlı oteller ile ünlü isimlerin evlerinin bulunduğu Mandaris evlerinin de yer aldığı Cennet Koy'a girmek isteyen tüm araçlar didik didik aranırken, koyda bulunan herkes kimlik kontrolünden geçiriliyor. Cennet Koy'daki Mandarin Evleri'nde Cem Yılmaz gibi ünlü sanatçıların, Ferit Şahenk gibi ünlü işadamlarının ve bir çok Arap şeyhi ile bir çok ünlü ismin de evi bulunuyor ve bu isimler yaz tatillerinin bir kısmını burada geçiriyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.