Cephanelik Gibi Eve Baskın

Cephanelik Gibi Eve Baskın
İzmir'in Buca ilçesinde, değişik tarihlerde işyeri ve otomobili hedef gözeterek uzun namlulu silahla kurşunlanması, yaralama ve tehdit olaylarına karıştığı ileri sürülen 4 kişi yakalanırken 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- İzmir'in Buca ilçesinde, değişik tarihlerde işyeri ve otomobili hedef gözeterek uzun namlulu silahla kurşunlanması, yaralama ve tehdit olaylarına karıştığı ileri sürülen 4 kişi yakalanırken 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Buca'da değişik tarihlerde, ateşli silahla işyeri kurşunlanması, şahısların silahla tehdit edilmesi, seyir halindeki otomobilin uzun namlulu silahla kurşunlanması, ateşli silahla yaralama, konut dokunulmazlığını ihlal ve tehdit olaylarına karışan K.D., R.K., F.A. ve M.D.'nin adreslerini tespit etti. Gasp Büro Amirliği ekiplerinin yanı sıra Özel Harekat ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri eş zamanlı operasyon düzenledi. Geçen Cuma şafak baskını yapan polis, şüphelileri yakalarken evlerinde yapılan aramada, 1 AK-47 kalaşnikof marka uzun namlulu silah, bu silaha ait 20 mermi, 1 pompalı tüfek ve bu tüfeğe ait 10 fişek, 9 adet 9 mm çapında mermi ve 8 adet 7.65 çapında mermi ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan K.D. ve R.K. serbest bırakılırken F.A. ve M.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CEPHANELİK GİBİ EVE BASKIN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.