Çerçi’den Yunusemre İlçe Teşkilatına Destek

Çerçi’den Yunusemre İlçe Teşkilatına Destek
Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

- Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

AK Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen ziyarette, Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’ye Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak da eşlik etti. Çerçi, ilçe teşkilatının başarılı işler yapacağına inandıklarını ifade ederek, "Teşkilat işlerinin zorluğunu bilen birisi olarak hepinize hayırlı çalışmalar diliyoruz. Teşkilat olarak diğer yan kademeleri de kuracaksınız ara ve yan kademeler ile beraber Manisa’nın en büyük ilçesinde başarılı çalışmalar yapacağınızı umuyoruz. Hepinize başarılar diliyor, huzurlu çalışmalar temenni ediyoruz" dedi.

AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şu ifadelere yer verdi: "İlçe yöneticilerimiz Belediye Başkanımız Mehmet Çerçi’yi görmek ve tanımak istiyorlardı. Bu ziyaret ile birlikte tanışmış olduk. Yunusemre ilçesine hakim belediye başkanımızın ve partimizin yükünü hafifletecek çalışmalar yapacak güzel bir yönetim kurulumuz var" diye konuştu.

ÇERÇİ’DEN YUNUSEMRE İLÇE TEŞKİLATINA DESTEK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.