Ceritoğlu Seçim Gezilerini Sürdürüyor

Ceritoğlu Seçim Gezilerini Sürdürüyor
AK Parti Çorum milletvekili adayı İlksen Ceritoğlu, İskilip’in turizmde marka kent olacağını söyledi.AK Parti Çorum milletvekili adayı İlksen Ceritoğlu, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor....

AK Parti Çorum milletvekili adayı İlksen Ceritoğlu, İskilip’in turizmde marka kent olacağını söyledi.

AK Parti Çorum milletvekili adayı İlksen Ceritoğlu, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında bir taraftan il merkezinde esnaf ziyareti ve sivil kuruluşlarını ziyaret eden Ceritoğlu, geri kalan zamanlarda ise ilçelere çıkarma yapıyor. 7 Haziran genel seçimleri öncesi İskilip’e giden Ceritoğlu, Yoğurt Pazarı, Sebze Pazarı ve Pırtı Pazarı’nı ziyaret etti. İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, İskilip AK Parti İlçe Başkanı Ali Koçkaya ve bir grup partili ile pazarcı esnafını tek tek ziyaret ederek bol kazanç dileyen Ceritoğlu, bazı esnaflardan da alışveriş yaptı.

Pazar ziyaretlerinde AK Parti’nin halkın gönlünde yer ettiğini gördüklerini dile getiren Ceritoğlu, partisi ve kendisine ilgi, teveccüh ve alaka gösteren esnaflar ve vatandaşlara teşekkür etti.

Milletin AK Parti’ye destek vermeye devam ettikleri sürece, kendilerinin de Türkiye’nin ve Çorum’un önünü açmak için elimizden gelen gayreti göstereceklerini dile getiren Ceritoğlu, “İskilip yapılan ve yapılacak yeni yatırımlarla turizmde marka bir kent olacak. İlçenin sahip olduğunu tarihi ve kültürel değerleri tanıtımını yaparak ilçenin turizmin her alanında cazibe merkezi olmasını sağlayacağız. İskilip Anadolu’da bir marka olacak” dedi.

Ceritoğlu, pazar ziyaretlerinin ardından, mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi. Kırsa kesimde yaşanan alt yapı sorunları hakkında bilgi alan Ceritoğlu, “2005-2015 yılları arasında 145.3 milyon TL’lik Köy-Des yatırımı yaptık. Kırsal nüfusumuza daha kaliteli bir hayat sunmak için amacıyla Cumhuriyet tarihini en büyük kırsa kalkınma hamlesini başlattık. 2005 yılında hayata geçirilen Köy-Des projesi kapsamında kırsal alanlarla yaşanan alt yapı sorunlarını çözüme kavuşturmak için yatırım seferberliği başlattık. Koçhisar’dan sonra ikinci büyük sulama projesi olan Kızılırmak Tımarlı Sulaması projesiyle bölge hayat bulacak. İskilip, Bayat ve Uğurludağ ilçelerimizde 77 bin dekar arazisini sulu tarımla buluşturacak olan bu projeyle, bölgede tarımsal kalkınmaya büyük katkı sağlanacak” dedi.

KADINLARDAN CERİTOĞLU’NA “SİZİ MECLİSTE GÖRMEK İSTİYORUZ”

İskilip ziyaretleri kapsamında Ceritoğlu, son olarak ilçede bir evde kadınlar tarafından düzenlenen ev toplantısına katıldı. Ceritoğlu’na yakın ilgi gösteren kadınlar, mecliste görmek istediklerini belirttiler.

AK Parti’nin kuruluşundan kadını önemseyen bir siyasi parti olduğunu vurgulayan Ceritoğlu, “AK Parti iktidarında yapılan yasal düzenlemelerde toplumda kadının statüsü yükseldi. Kadını görmezden gelen hiçbir siyasi hareket ve toplum başarılı olamaz. AK Parti’nin bugünlere gelmesinde kadınlarımızın büyük emekleri var. 7 Haziran seçimleri öncesi tüm kadınlarımızdan sahaya inerek çalışma yapmalarını istiyorum. AK Parti’nin bu kutlu yürüyüşüne destek bekliyorum. Ev ev ziyaret ederek, AK Parti’nin hizmetlerini anlatacağız.Yeni Türkiye’yi beraber inşa edeceğiz” diye konuştu.

AK PARTİ ÇORUM MİLLETVEKİLİ ADAYI İLKSEN CERİTOĞLU İSKİLİP İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.