Çerkezköy Tso Anadolu Lisesi Finale Çıktı

Çerkezköy Tso Anadolu Lisesi Finale Çıktı
Tekirdağ Liseler Arası Genç Erkekler Futsal Turnuvası’nda mücadele eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Futsal Takımı, rakiplerini mağlup ederek finale çıktı.36 takımın kıyasıya mücad...

Tekirdağ Liseler Arası Genç Erkekler Futsal Turnuvası’nda mücadele eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Futsal Takımı, rakiplerini mağlup ederek finale çıktı.

36 takımın kıyasıya mücadele ettiği Liseler Arası Genç Erkekler Futsal Turnuvası’nda Çerkezköy ve Saray’dan katılan liseler karşı karşıya geldi. Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalarda H Grubu’nda mücadele eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Futsal Takımı ilk karşılaşmasında Türk Tekstil Vakfı Anadolu Lisesi Futsal Takımı ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maça mutlak galibiyet parolası ile başlayan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Futsal Takımı, kalesinde üç gol görmesine rağmen dokuz gol kaydederek karşılaşmadan galibiyet ile ayrıldı.

İlk karşılaşmasından farklı galibiyet ile ayrılan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Futsal Takımı, ikinci maçında Saray Mustafa Elmas Anadolu Lisesi Futsal Takımı ile karşı karşıya geldi. Zorlu geçen karşılaşmadan 5-2’lik galibiyet ile ayrılan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Futsal Takımı grubun son karşılaşmasında Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Futsal Takımı’nı da aynı skor ile mağlup ederek grubunu lider olarak tamamladı.

26-30 MART’TA ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ YAPILACAK

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Futsal Takımı, Çorlu’da oynadığı maçında son iki yılın Tekirdağ Şampiyonu Çorlu Atatürk Lisesi Futsal Takımı ile karşı karşıya geldi.Turnuvanın iki iddialı ekibini karşı karşıya getiren karşılaşma müthiş bir çekişmeye sahne oldu. Rakibi karşısında çok zorlanan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Futsal Takımı, üst üste bulduğu gollerle karşılaşmadan 5-4 galip ayrılarak oynadığı altı karşılaşmayı da kazanmasını bildi.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Futsal Takımı, 26-30 Mart tarihleri arasında Tekirdağ’da şampiyonluk mücadelesi verecek.

TEKİRDAĞ LİSELER ARASI GENÇ ERKEKLER FUTSAL TURNUVASI’NDA MÜCADELE EDEN ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI ANADOLU LİSESİ FUTSAL TAKIMI, RAKİPLERİNİ MAĞLUP EDEREK FİNALE ÇIKTI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.