Cevdet Yılmaz Karlıova'da

Cevdet Yılmaz Karlıovada
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl’ün Karlıova ilçesinde parti teşkilatının düzenlediği iftar yemeğinde vatandaşlarla buluştu.

- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl’ün Karlıova ilçesinde parti teşkilatının düzenlediği iftar yemeğinde vatandaşlarla buluştu.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Karlıova ilçesi yatılı bölge okulunda (YİBO) düzenlenen iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi. Düzenlenen iftar yemeğine Bingöl Valisi, Bingöl Belediye Başkanı, AK Parti Bingöl İl Başkanı, Karlıova Kaymakamı, Karlıova Belediye Başkanı ve AK Parti Karlıova İlçe Başkanı katıldı. İftar yemeğinden sonra ilçe merkezinde vatandaşlarla bir araya gelen Yılmaz vatandaşlarla beraber çay içip sorunlarını dinledi.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz kısa bir konuşma yaparak, “Karlıova’ya biz sürekli gelip gidiyoruz, her geldiğimizde de sıcak bir karşılama görüyoruz. Bu sefer ki gelişimizde ayrı bir mutluluğumuz var. Karlıova en son yerel seçimlerde bize büyük bir destek verdi, yüzde 50’den fazla oranla Ak Parti belediyeciliğini seçti. Özgür iradesiyle seçimini yaptı ve biz Karlıova halkına müteşekkiriz. Herkesin Karlıova'nın bu özgür iradesine saygı duyması lazım. Karlıova halkının iradesine saygı duymayan hiçbir halkın iradesine saygı duymuyor demektir, bu o sloganlar boşa gider. Biz Karlıova halkına elimizden geldiğinde destek olup yanında olacağız. Belediye başkanımız, encümenimiz ve teşkilatımızla daha çok hizmet edeceğiz inşallah. Bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var önümüzde, 10 Ağustos seçimi belki en kritik bir seçimdir, ilk defa halk kendi cumhurbaşkanını seçecek ve biz istiyoruz ki ilk turda seçilsin ve halkın iradesi seçime yansısın. Karlıova’da çok büyük bir destek istiyoruz. Bütün Karlıova halkının Ramazan Bayramı'nı şimdiden kutlarım” dedi.

Yılmaz konuşma sonrası kılınan teravih namazının ardından Karlıova’dan ayrıldı.

CEVDET YILMAZ KARLIOVA'DA

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.