Çevre Temizliğine Modern Destek

Çevre Temizliğine Modern Destek
Bursa Büyükşehir Belediyesi, ’Daha sağlıklı ve daha temiz Bursa’ hedefiyle gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, kentin tüm caddelerini modern araçlarla temizlemeye başlıyor.Büyükşehir Belediyesi, ‘...

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ’Daha sağlıklı ve daha temiz Bursa’ hedefiyle gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, kentin tüm caddelerini modern araçlarla temizlemeye başlıyor.

Büyükşehir Belediyesi, ‘Yeşil Bursa’ hedefiyle kent içi temizlik çalışmalarını modern araçlarla gerçekleştiriyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, daha çağdaş, temiz ve kaliteli bir kent için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Kentlerin en önemli göstergesi temizlik ve temizlik de medeniyettir. Biz de yaşadığımız kentin daha temiz ve pırıl pırıl olmasını hedefliyoruz” dedi.

Başkan Altepe, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin kuruluş döneminde Büyükşehir’in görev alanından çıkarılmış olan ‘Temizlik İşleri’ biriminin Çevre Dairesi çatısı altında tekrar kurulduğunu söyledi. Başkan Altepe, tüm kentte temizlik çalışmalarının da yapıldığını belirterek, “Bursa’nın her alanda temiz ve bakımlı bir kent olması konusunda çalışmalarımızı hızla sürdürüyor ve bunun için de yeni makineler alıyoruz. Bu sayede Büyükşehir Belediyesi olarak artık ana caddelerin temizliğine de büyük destek veriyoruz. Aynı zamanda şehir tretuvarları ile kıyı köşe temizliklerinin yapılması, şehrin gerçek anlamda tam bir temizliğe ulaşılabilmesi en büyük temennimizdi. Bu kapsamda her geçen gün artırdığımız makine araç parkımıza vakumlu elektrikli süpürgelerini de eklemiş bulunuyoruz” şeklinde konuştu.

Elektrikli araçların çevre dostu olduğunu belirten Başkan Altepe, “Bu araçlar tüm cadde boylarında normal süpürme aracının süpüremediği yerleri de süpürerek şehrimizin gerçek anlamda temiz, bakımlı ve çağdaş bir Avrupa kenti olmasına büyük katkı sağlayacak. Artık şehrimizin her köşesinde caddelerde bu araçlar görülebilecek. Herşey temiz, güzel ve yeşil bir Bursa için” dedi.

Başkan Altepe, açıklamasının ardından vakumlu temizlik aracını da kullandı.

ÇEVRE TEMİZLİĞİNE MODERN DESTEK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.