Ceyhan’da Avcılar Yarıştı

Ceyhan’da Avcılar Yarıştı
Adana’nın Ceyhan ilçesinde merhum Tuncer Keleş anısına ödüllü trap ve tek kurşun atışları yarışması düzenlendi.Ceyhan Merkez Avcılık ve Doğa Sporları Kulübü tarafından Narlık Mahallesi’nde düzenlenen...

Adana’nın Ceyhan ilçesinde merhum Tuncer Keleş anısına ödüllü trap ve tek kurşun atışları yarışması düzenlendi.

Ceyhan Merkez Avcılık ve Doğa Sporları Kulübü tarafından Narlık Mahallesi’nde düzenlenen trap ve tek kurşun yarışmalarına Adana, Mersin, Hatay, Osmaniye ve Maraş il ve içlerinden yaklaşık 300 sporcunun yanı sıra Akdeniz Bölgesi Av Yaban Hayatı Federasyon Başkanı Ali Servet ile Doğa Koruma Milli Parklar İl Müdürü İlhan Taş da katıldı.

Ceyhan Merkez Avcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Tevhit Serbay Muştak, bu yıl ikincisini düzenledikleri etkinlikte amaçlarının, çevre il ve ilçelerdeki avcı ve atıcıları bir araya getirmek ve bilinçli avcı ve atıcılar yetiştirmek olduğunu söyledi.

Etkinlikte merhum Tuncer Keleş’in ailesine günün anısına, Ceyhan Ziraat Odası Başkanı Muhammet Bulut’a da desteklerinden dolayı Ceyhan Merkez Avcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Tevhit Serbay Muştak plaket verdi.

Yarışmalar sonunda Amatör trap kategorisinde Hasan Akkoç birinci, Salim Yeşbek ikinci olurken, Profesyonel Trap kategorisinde İkbal Peker birinci Faruk Doğar ikinci oldu. Tek kurşun kategorisinde ise Faruk Duyun birinci, Yusuf Çabuk yarışmayı ikinci olarak tamamladı.

Yarışmalarda birinci ve ikincilere av tüfeği, dereceye girenlere ise çeşitli av malzemeleri hediye edildi.

ADANA’NIN CEYHAN İLÇESİNDE MERHUM TUNCER KELEŞ ANISINA ÖDÜLLÜ TRAP VE TEK KURŞUN ATIŞLARI YARIŞMASI DÜZENLENDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.