Çeyiz alma bahanesiyle hırsızlık

Çeyiz alma bahanesiyle hırsızlık
Başkent'te kendilerini aile olarak tanıtan ve kızlarına çeyiz alma bahanesiyle bir elektronik mağazasına giren hırsızlar, epilasyon aleti çaldı.

Başkent'te kendilerini aile olarak tanıtan ve kızlarına çeyiz alma bahanesiyle bir elektronik mağazasına giren hırsızlar, epilasyon aleti çaldı. Hırsızların kullandığı yöntem pes dedirtti.

Ankara'nın Sincan ilçesinde kızlarına çeyiz bakma bahanesiyle bir elektronik mağazasına giren hırsızlar, mağaza içerisinde bir süre keşif yaptı. Anne ve kızı mağaza çalışanlarını oyalarken, baba raflarda gözüne kestirdiği küçük ve fiyat olarak yüksek olan epilasyon aletini alarak, yerde bulunan kutuların üzerine koydu. Uygun zamanı kollayan hırsız, bir süre daha mağaza içerisinde dolaştıktan sonra, anne ve kızı çalışanları oyalarken raftan indirdiği pakete yanaştı. Arkası dönük bir şekilde kutuya yanaşan hırsız, yeleğinin arkasını kaldırarak oturur gibi yapıp raftan indirdiği aleti yeleğinin altına aldı. Sırtındaki şişkinlik belli olmasın diye yan bir şekilde kapıdan çıkan hırsızlar, olay yerinden uzaklaştı. Hırsızların kullandığı yöntem pes dedirtirken, yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.