Ceylanpınar’daki Gazeteciler, Başkan Atilla İle Kahvaltıda Buluştu

Ceylanpınar’daki Gazeteciler, Başkan Atilla İle Kahvaltıda Buluştu
Ceylanpınar’da yerel ve ulusal medya emekçileri ile İlçe Belediye Başkanı Menderes Atilla kahvaltıda bir araya geldi.Ortaya konacak projeler hakkında bilgiler veren Başkan Atilla, medyanın önemine vur...

Ceylanpınar’da yerel ve ulusal medya emekçileri ile İlçe Belediye Başkanı Menderes Atilla kahvaltıda bir araya geldi.

Ortaya konacak projeler hakkında bilgiler veren Başkan Atilla, medyanın önemine vurgu yaparak, basına destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Atilla yaptığı konuşmada, ’’Basın ve onun temel direği olan gazeteciler, demokratik sistemlerin sağlıklı işleyebilmesi için gerekli olan en önemli aktörlerin başında geliyor" dedi.

Atilla, ’’Basın mensubu olmak, gazeteci olmak hakikaten zor bir meslek. Soğuk sıcak demeden haber yapmak ve bu haberleri zorlu şartlar altında halka ulaştırmak ve bu haberleri doğru ve güvenilir bir şekilde tarafsızca aktarmak çok zor ve güzel bir meslektir. Ceylanpınar’da özellikle basın son yıllarda kendini iyi hissettirmeye başladı. Özellikle sosyal medyanın bunda etkisi büyük. Artık vatandaşlar basının gücünün farkına vardı. Bunu iyi kullanmak ve adaletli kullanmak gerekir’’ dedi.

Yemekte konuşan Ceylanpınar Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Sait Aydın, dernek olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede durduklarını, gazetecilerin halkın gözü, kulağı olduğunu, gazetecilerin ilçenin tanıtımı, eksiklerin giderilmesi, yanlışlıkların düzeltilmesi konusunda önemli görevler üstlendiğini belirtti. Başkan Aydın, “Basının önemi çok büyük, olmadığı yerde ne yaparsanız yapın onu duyurmak ve anlatmak çok zor. Bu noktada tarafsız, adil, eşit ve güvenilir olması da önemli. Ceylanpınar’daki arkadaşlarımızın tarafsız olarak işlerini yaptığına inanıyorum. Toplumun sesidir basın, saygı duyulması gereken bir meslek. Ceylanpınar Gazeteciler Derneği olarak eşitlik ilkesinden ayrılmayacağımıza inanıyoruz” dedi.

Kahvaltıya Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın yanı sıra, Belediye Basın Müdürü Orhan Aldırmaz, Ceylanpınar Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sait Aydın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bilal Tepedelen, Yönetim Kurulu üyeleri Uğur Kuş, Şafak Sağ ile Mustafa Kaynak katıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.