Cezaevi Firarisi Suç Makinası Polisten Kaçamadı

Cezaevi Firarisi Suç Makinası Polisten Kaçamadı
Afyonkarahisar Açık Cezaevi’nden firara eden ve 120 ayrı suç kaydının oldu bildirilen örgüt liderinin polis tarafından yakalandığı belirtildi.

- Afyonkarahisar Açık Cezaevi’nden firara eden ve 120 ayrı suç kaydının oldu bildirilen örgüt liderinin polis tarafından yakalandığı belirtildi.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentte 2 farklı cezaevinden firar eden zanlılara yönelik operasyon gerçekleştirildiği belirtilerek, “Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince il merkezi ve Dinar İlçesinde meydana gelen cezaevinden firar olaylarına yönelik yapmış oldukları çalışmalarda Afyonkarahisar Açık Cezaevinde hırsızlık suçundan yatarken firar eden bir şahıs, 19 Temmuz’da evinde yakalanmıştır. Şüpheli şahsın 120 suçtan kaydının bulunduğu, ayrıca suç işlemek amacıyla örgüt kurma, hırsızlık ile tutuklu ve hükümlünün kaçması suçlarından arandığı tespit edilmiş olup, sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmışlar.

Bir başka olayda ise, 3 Mayıs da Dinar Açık Cezaevinde mala zarar verme suçundan yatarken firar eden bir şahıs, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan ortak çalışma neticesinde günü yakalanmış, 14 suçtan kaydı bulunan şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmışlardır” denildi.

CEZAEVİ FİRARİSİ SUÇ MAKİNASI POLİSTEN KAÇAMADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.