Cezaevi Spor Sahasının İhalesi Yapıldı

Cezaevi Spor Sahasının İhalesi Yapıldı
Kandıra Açık Cezaevi’ne yapılacak spor sahasının ihalesi gerçekleştirildi.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Açık Cezaevi’ne futbol sahası yapacak. Cezaevi yönetiminden gelen talep doğrultusunda A...

Kandıra Açık Cezaevi’ne yapılacak spor sahasının ihalesi gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Açık Cezaevi’ne futbol sahası yapacak. Cezaevi yönetiminden gelen talep doğrultusunda Açık Cezaevi’ne sentetik futbol sahası kurulacak. Mahkumların spor yapmasına imkan sağlamak amacıyla yapılacak olan futbol sahası 40 metreye 20 metre ebatlarında olacak. Sahayı yapacak firmayı belirlemek üzere ihale gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Açık Cezaevi’ne kurulacak sentetik futbol sahasını yapacak firmayı belirlemek için ihale düzenledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hizmet binası ihale salonunda gerçekleşecek oturuma 6 firma teklif verdi. En düşük teklif 111 bin 750 TL ile Kenger İnşaat’tan, en yüksek teklif 219 bin 221 TL ile Yalçın Yapı’dan geldi. İhale komisyonu teklifleri değerlendirdikten sonra işi yapacak firma belirlenecek.

İş kapsamında futbol sahası yapılacak alanda gerekli kazı ve dolgu çalışmaları yapılacak. 55 milimetre kalınlığında sentetik çim halı kullanılmak suretiyle futbol sahası oluşturulacak. Saha çevresine galvanizli çevre çiti ve saha üst kısmına top tutucu ağ örgü yapılacak. Saha çevresine ise yaklaşık 70 metre uzunluğunda üç basamak halinde beton tribün inşa edilecek.

KANDIRA AÇIK CEZAEVİ’NE YAPILACAK SPOR SAHASININ İHALESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.