Chp Bartın İl Ve İlçe Örgütleri Seçim Startını Verdi

Chp Bartın İl Ve İlçe Örgütleri Seçim Startını Verdi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın il ve ilçe teşkilatları yemekte bir araya gelerek, seçim startını başlattı. Yemeğe, CHP Bartın İl Başkanı Fahrettin Akgül, CHP Bartın Merkez İlçe Başkanı Hacı Gölbucaklı, Eski İl Başkanları Kamil Altan ve Selim Karakaş

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın il ve ilçe teşkilatları yemekte bir araya gelerek, seçim startını başlattı. Yemeğe, CHP Bartın İl Başkanı Fahrettin Akgül, CHP Bartın Merkez İlçe Başkanı Hacı Gölbucaklı, Eski İl Başkanları Kamil Altan ve Selim Karakaş, CHP Bartın il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda bir araya gelen CHP il, ilçe ve örgütleri milletvekili genel seçimleri ile ilgili genel bir değerlendirme de yaparak birlik ve beraberlik içinde seçim startını verdi.

CHP Bartın İl Başkanı Fahrettin Akgül yaptığı konuşmada, “29 Kasım 2014’de gerçekleşen CHP Bartın İl Kongresi ve 6 Aralık 2014’de yapılan CHP Bartın merkez ilçe İl Kongresinin ardından yönetime seçilen CHP Bartın İl ve İlçe yeni yönetimleri ile ilk kez bir araya gelerek tanışma ve kaynaşma fırsatını bulduk. CHP Bartın il ve ilçe örgütleri seçime hazırdır, 7 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Milletvekili genel seçimleri ile ilgili yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişi yaparak birlik ve beraberlik içinde seçim startını verdik. CHP doğrudan, haktan, hukuktan, emekten, işçiden, köylüden, çalışandan ve demokrasiden, laik cumhuriyetten yana olmuştur. Böylede olmaya devam edecektir. Ülkemizin daha aydınlık yıllar için CHP mücadeleye devam ediyor ve devam edecektir. Milletvekili genel seçimlerinde Bartın’da CHP’nin bir olan Mevcut milletvekili sayımızı ikiye çıkartacağız. Bu seçimlerde her zamankinden daha çok avantajlıyız, birlik ve beraberlik içinde hep birlikte özveriyle çalışarak partimizi ilimizde en üst seviyeye çıkartacağız” dedi.

(SA-

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.