Chp Çiğli Seçime Hazır

Chp Çiğli Seçime Hazır
Cumhurbaşkanlığı seçimi yaklaşırken olağanüstü kongre ile yönetime seçilen CHP Çiğli İlçe Yönetim Kurulu, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Aslan ve CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Barış Erel Cumhurbaşkanlığı seçim hazırlıklarını değerlendirmek için İlçe başkan

- Cumhurbaşkanlığı seçimi yaklaşırken olağanüstü kongre ile yönetime seçilen CHP Çiğli İlçe Yönetim Kurulu, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Aslan ve CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Barış Erel Cumhurbaşkanlığı seçim hazırlıklarını değerlendirmek için İlçe başkanlığında bir araya geldiler.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Çiğli’de izlenecek stratejinin konuşulduğu toplantıda; pazar yerlerinin gezilmesi, esnaf ve kahve ziyaretleri yapılıp, gençlik ve kadın kolları ile afiş ve bildiri dağıtılması, reklam amaçlı duvar afişleri, ses sistemli araç tahsisi konuları takvimlendirilerek karara bağlandı.

Toplantıda yaptığı konuşmada seçimde görevli olacak sandık görevlileri, müşahitler, okul sorumlularının hazır olduğunu dile getiren İlçe Başkanı Selim Utku Gümrükçü “Ramazan boyunca 12 mahallemizi gezdik, 50 den fazla kahvede toplantı yaptık. 20 binin üzerinde el ilanı dağıttık. 5 mahallemizde üyelerimiz ile toplantı yaparak seçim sürecini değerlendirdik” dedi. Gümrükçü toplantıda Belediye Başkanı Hasan Arslan’a partiye katkılarından dolayı teşekkür etti.

Çiğli’ye tam not veren CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Barış Erel ise bugüne kadar yapılan çalışmalarından dolayı Gümrükçü’ye, yönetimine ve Belediye Başkanı Hasan Arslan’a başarılar diledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.