Chp Düzce Milletvekili Adayları Seçmenle Buluşmaya Devam Ediyor

Chp Düzce Milletvekili Adayları Seçmenle Buluşmaya Devam Ediyor
CHP Düzce Milletvekili adayları Zafer Teber, Ali Şaşoğlu ve Ömer Taşlı seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Seçmenle bir araya gelen milletvekili adayları bu seçimde vatandaşların CHP’ye ot atm...

CHP Düzce Milletvekili adayları Zafer Teber, Ali Şaşoğlu ve Ömer Taşlı seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Seçmenle bir araya gelen milletvekili adayları bu seçimde vatandaşların CHP’ye ot atmasını istiyorlar.

CHP Düzce Birinci sıra milletvekili adayı Zafer Teber Paşa Konağı Köye ve Bahçeköy’de köy halkı ile bir araya geldiler. Milletvekili adayı Zafer Teber kendisini dinleyen seçmenlere, “Aile çiftçiliğini başta sağlık turizmi olmak üzere yeni sektörlerle entegre ederek çağdaş kırsal kalkınma alanları yaratacağız.

Tarım sektöründe çalışanların sosyal güvenlik primlerini 30 yaşına kadar hazineden karşılayacağız.

Teşvik edilecek tarım ürünlerini bir yıl önceden açıklayacağız. Başka geliri olmayan çiftçiye hane başına asgari ücret düzeyinde gelir garantisi sağlayacağız. Geçici tarım işçilerinin sosyal güvenliğini devlet güvencesi altına alacağız” dedi.

Milletvekili adayı Ali Fuat Şaşoğlu is Gölyaka ilçesi Yazıpınar Köyünde gençlerle bir araya geldi. Gerçekleştiren buluşmada köy halkı özellikle gençlerinin değişime ihtiyacı olduğunun altını çizdiler.

Gençler Cumhuriyet Halk Partisinin projelerini çok beğendiklerini söylerken 7 Haziran’da sandıktan CHP çıkması için ellerinden geleni yapacaklarını bildirdiler.

FOTO: CHP DÜZCE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI SEÇMENLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.