Chp Edremit İlçe Başkanı Yıldırım Milletvekili Aday Adaylığı İçin İstifa Etti

Chp Edremit İlçe Başkanı Yıldırım Milletvekili Aday Adaylığı İçin İstifa Etti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edremit İlçe Başkanı Yurt Yıldırım, milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edremit İlçe Başkanı Yurt Yıldırım, milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Konuyla ilgi ilçe binasında basın toplantısı düzenleyen Yurt Yıldırım, “15 04.2012 tarihinden itibaren yürütmekte olduğum ilçe başkanlığı görevinden 2015 yılında yapılacak milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olmak için istifa ediyorum. 2012 yılında Edremit ilçe kongresinde söylediğimiz gibi, bir devri bitirip yerine yeni bir devrin açılacağı süreci başlatacağız demiştim. O inançla bütün arkadaşlarımızla, ilçe örgütümüzle, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, o zaman ki belde örgütlerimizle 30 Mart seçim sürecince inanarak, güvenerek çalıştık“ dedi.

Edremit’in uzun yıllar CHP’nin kalesi olacağına inandığını söyleyen Yıldırım, “68 yıl sonra Edremit’te Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidara getirdik. Ben belediye başkanı ve meclis üyesi arkadaşlarıma inancımla, bunu burada bir kez daha teyit ediyorum. Bir 68 yıl daha Edremit’i Cumhuriyet Halk Partisi’nin elinden kimse alamayacak” diye konuştu.

Parti yönetimi Yılıdırım’a plaket verdi. Partililer daha sonra üzerinde CHP logosu bulunan bir pastayı Yıldırım ile birlikte kesti.

CHP EDREMİT İLÇE BAŞKANI YILDIRIM MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN İSTİFA ETTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.