Chp Heyeti, Arguvan’da Seçim Çalışması Yaptı

Chp Heyeti, Arguvan’da Seçim Çalışması Yaptı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Cumhurbaşkanı adayımız sayın Prof.Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na birçok parti destek veriyor. 11 Ağustos günü Cumhurbaşkanı yapacağız” dedi.

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Cumhurbaşkanı adayımız sayın Prof.Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na birçok parti destek veriyor. 11 Ağustos günü Cumhurbaşkanı yapacağız” dedi.

Malatya’nın Arguvan İlçesi’ne, kadın kolları başkanı Güllü Tuncer, parti yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleriyle giden CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, önce Arguvan İlçe Belediyesi’ni ziyaret etti.

Esnafları da ziyaret eden Başkan Kiraz, yaptığı konuşmalarda, 10 Ağustos cumhurbaşkanlığı seçiminde İhsanoğlu’na destek istedi. 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde İhsanoğlu’na 7-8 partinin destek verdiğini söyleyen Kiraz, “Sayın Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Çok farklı görüşlerin cumhurbaşkanı adayı olan sayın İhsanoğlu ile yola çıkmış bulunuyoruz. Hem ülke, hem de İslam coğrafyasının sorunlarını bilen ve vakıf olan sayın İhsanoğlu'na, Türkiye’nin uzlaşma adayına halkımızdan destek istiyoruz” dedi.

Enver Kiraz, "Hem ülke hem de İslam coğrafyasının sorunlarını bilen ve vakıf olan Sayın İhsanoğlu, Türkiye’nin uzlaşma adayına halkımızdan destek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kiraz, bir fırın esnafını ziyarette ekmeği göstererek, “Ekmek için İhsanoğlu’na oy istiyoruz” şeklinde konuştu.

Kiraz, AK Parti iktidarının iç ve dış siyasetini de eleştirdi.

CHP HEYETİ, ARGUVAN’DA SEÇİM ÇALIŞMASI YAPTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.