Chp Heyeti Derik'te Ziyaretlerde Bulundu

Chp Heyeti Derikte Ziyaretlerde Bulundu
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan ve Ordu Milletvekili İdris Yıldız, Mardin'in Derik ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan ve Ordu Milletvekili İdris Yıldız, Mardin'in Derik ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Beraberindeki heyetle birlikte Derik Kaymakamı Ahmet Demirci ve Belediye Eşbaşkanları Sebahat Çetinkaya ile Abdulkerim Erdem'i makamlarında ziyaret eden Ayaydın, ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı. Daha sonra muhtar ve çiftçilerle Öğretmenevi'nde bir toplantı yapan Ayaydın, çiftçilerin eylemini masaya yatırdı. Çiftçi ve muhtarları tek tek dinleyen Ayaydın, bütün sorunları rapor ettiğini, bunları TBMM'de gündeme getireceğini ve yetkili bakanlıklara ileteceğini dile getirdi. Derik'te doğup burada okuduğunu belirten Ayaydın, Cumhuriyet İlkokulu'nun yerine çok daha modern bir okul yapacağının müjdesini verdi. Yapacağı okulun bütün malzemelerini de kendisinin temin edeceğini kaydeden Ayaydın, okula rahmetli babasının adını vereceğini sözlerine ekledi.

Heyet, incelemelerinin ardından ilçeden ayrıldı.

CHP HEYETİ DERİK'TE ZİYARETLERDE BULUNDU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.