Chp İstanbul Milletvekili İhsan Özkes Eskişehir’de

Chp İstanbul Milletvekili İhsan Özkes Eskişehir’de
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, partisinin Eskişehir il teşkilatını ziyaretinde yaptığı açıklamada, "Orta Doğu'da coğrafyanın değişimi ve kan akması 30 yıl sürebilir" dedi.

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, partisinin Eskişehir il teşkilatını ziyaretinde yaptığı açıklamada, "Orta Doğu'da coğrafyanın değişimi ve kan akması 30 yıl sürebilir" dedi.

Ziyarette, CHP Eskişehir İl Başkanı Nihat Çuhadar, parti yöneticileri ve partililerle bir araya gelen Özkes, daha sonra teşkilat binasında basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Özkes, 2015 yılında gerçekleşecek olan seçimlerde CHP’nin Eskişehir’den en az 3 olmak üzere 4 milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini ifade ederek, “2015 seçimlerinde en az 3 milletvekili olmak üzere 4 milletvekili hedefliyoruz. 3-4 milletvekili potansiyeli Eskişehir’de rahatlıkla görülmektedir ve bu gücümüz vardır. Tüm partililerimizin bir çalışması neticesinde olacaktır. Arkadaşlar da bu gayret içerisindeler” dedi.

“ORTA DOĞU'DA COĞRAFYANIN DEĞİŞMESİ 30 YIL SÜREBİLİR”

Konuşmasının bir bölümünde, Ebola virüsü salgını ve IŞİD'le yürütülen mücadeleye değinen Özkes, “IŞİD belası çıktı, bir de Ebola virüsü çıktı. Ebola virüsü ile dünya baş edebilir ancak IŞİD belası ile baş edilmesi, Ebola virüsü ile baş edilmesinden daha uzun süreli olacağa benziyor. ABD 30 yıl kadar IŞİD ile mücadele edilebileceğini söylüyor. Öyle gözüküyor ki Orta Doğu bataklığında coğrafyaların değişmesi, orada kanların akması 30 yıl kadar sürebilir. IŞİD, 2 yıl önce hiç ismi duyulmayan bir örgüttü. Kimsenin bilmediği ve duymadığı bir örgüttü. Sırf Esed kini, hırsı ve intikamı, Esed’e karşı olsun da ne olursa olsun anlayışı ülkeyi bu hale getirmiştir” ifadelerini kullandı.

Özkes ayrıca, AK Parti ile IŞİD arasında siyaseten çok fazla bağ olduğunu da savundu.

17 Aralık operasyonuna ilişkin takipsizlik kararı verilmesini de eleştiren Özkes, yargı bağımsızlığı olmadığını öne sürdü.

Ziyaret, basın açıklamasının ardından özel görüşme ile sona erdi.

CHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ İHSAN ÖZKES ESKİŞEHİR’DE

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.