Chp Kahramanmaraş Milletvekili Adaylarını Tanıttı

Chp Kahramanmaraş Milletvekili Adaylarını Tanıttı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili adaylarını düzenlediği törenle tanıttı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili adaylarını düzenlediği törenle tanıttı. 

CHP Kahramanmaraş 25. dönem Milletvekili adayları düzenlediği tanıtım toplantısında partilileriyle bir araya geldi.

Sabancı Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende, CHP Kahramanmaraş milletvekili adayları Kamil Dalkara, Ayşe Nilden Bayazıt Postalcı, Eylem Çağdaş, Hilmi Emre Kazancı, Kibar Özdemir, Selim Sümen, Fatih Vicdan ile Duran Özdal projeleri seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Aday tanıtım toplantısında konuşan CHP İl Başkanı Esat Şengül, “Partililerimize bir şeyi de belirtmemiz gerekiyor. Gittiğimiz her yerde bizi sandığa sahip çıkmamız için uyardılar. Demokratik bir ülkede neden böyle bir hassasiyet gösteriliyor.  Oylarımıza sahip çıkalım. Siz sevgili partililerimiz, sandık göreviniz ister olsun ister olmasın gönüllü olarak müşahit kartı alıp sandıklarımızı sizlere emanet etmek istiyoruz” diye konuştu.

Haber Fotoğrafları İçin Tıklayın

Dalkara: “Kahramanmaraş’ı Patlatacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Kamil Dalkara yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı bütün çocukların bayramını kutluyorum. Sevgili Cumhuriyet Halk Partililer belki de Siyasi tarihimizin en büyük seçimlerinden birine şahit olacağız. Partimizin bu seçimlere ne kadar önem verdiğini ve iktidara yürüyeceğimiz bu yolda gayretli çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 22 Martta Türkiye’de demokrasi şöleni yaşayarak girdiğimiz seçimlerden sonra yine partimizin demokratik bir ortamda yaptığı ön seçimde sizlerin oyları ile gerçekleşen bu seçim ileriki seçimlere de örnek olacaktır. Her ortamda anlattığım gibi sizlere gerçekleştireceğimiz projelerimizden birkaç tanesini anlatmak istiyorum, ülkenin bulunduğu durum içler acısı ekonomimiz çıkmaz içinde çöplerden ekmek toplayan insanları görüyoruz bu millete bu reva değildir. Gittiğimiz köylerde ve kasabalar da iktidar partisine büyük öfkeler var bizler buralarda insanlarımızın dertlerini dinledik ama bunu bir ranta çevirmek hiçbir zaman bize yakışmaz elbette ki halkımızı dinleyeceğiz ve gereken desteği sağlamak için elimizi her zaman taşın altına koyacağız. Bu bağlamda gerçekleştireceğimiz “Aile Sigortası” ile yoksul insanlarımızı sosyal politikalar bakanlığının önlerinde dışlanarak horlanarak değil her ay bankadan veya kurumlardan gidip maaşlarını alacaklarını söylüyoruz. Bize diyorlar ki bu kadar vaatler veriyorsunuz kaynağı nerden bulacaksınız? Size küçük bir ayrıntı söyleyeyim. Çiftçilerimiz mazotu 4,5 liraya alırken gemi sahipleri uçak sahipleri armatörler 1,5 liraya alıyor. Çiftçilerimizin suçu ne? Bu dengeyi sağlarsanız kaynakta açılır, bu sadece bir örnek değerli arkadaşlar. Bu ülke tarım konusunda zor günler yaşıyor. Ürettiğini satamaz hale geldi, buğdayı 75 kuruşa alıyor gübreyi 1,5 liraya satıyorsun çiftçi nasıl alacak. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında hem mazot ucuzlayacak hem de tarım alanları açılacak. Bugüne kadar hep Cumhuriyet Halk Partisinin Projeleri yok iktidarı eleştiriyor ama artık biz projelerimizle kürsülere çıkacağız. Bu durumdan rahatsız olanlar bizleri eleştiriyor demek ki doğru yoldayız. Artık halkımızın karşısına çıkıp oylarına talip olacağımız günler geldi değerli arkadaşlar. Bu seçimlerde Merkezde büyük bir kırılma yapacağız ve Kahramanmaraş’ı Patlatacağız” dedi.

Beyazıt: “Daha Güzel Bir Gelecek İçin Söz Veriyorum”

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Nilden Beyazıt Postalcı yaptığı konuşmada ise; Değerli partililerim öncelikle Regaip Kandilinizi kutlarım. Bugün çok özel bir gün bizim için, hem Kandil hem de 23 Nisan böyle bir günde burada bulunmaktan gurur duyuyorum. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’de demokrasinin temel taşıdır. Bizler partimizin kuruluşundan bu yana her zaman demokrasiyi savunan bir parti olmuşuzdur. Cumhuriyeti kuran ve Egemenliği millete teslim eden bir partiyiz. Bugün geldiğimiz noktaya bakarsak, yoksulluğun 17 milyona ulaştığı önemli kurumların peşkeş çekilerek satıldığı bir yerdeyiz. Mustafa Kemal Atatürk’ün daha güzel bir gelecekleri olsun diye hiç unutulması diye Bayram ilan ettiği bu gün çocuklar aç okula gidip aç yatıyorlar. İşte biz bunun mücadelesi için buradayız. Ben bir anne bir kadın olarak güzel bir gelecek ve güzel bir yarın için söz veriyorum herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Haber/Fotoğraf: Ali Karaboğa

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.