Chp Kastamonu Milletvekili Adayı Caner Yenidünya Tosya’da Seçmenlerle Buluştu

Chp Kastamonu Milletvekili Adayı Caner Yenidünya Tosya’da Seçmenlerle Buluştu
Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya haftanın ilk gününde Tosya’yı ziyaret etti.CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya seçim ç...

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya haftanın ilk gününde Tosya’yı ziyaret etti.

CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bir yandan esnaf ziyaretlerini sürdüren Prof. Dr. Yenidünya bir yandan da vatandaşların sorunlarını dinleyerek CHP’nin politikaları ile ilgili bilgi verdi.

Saat 10:00’da Tosya’ya gelen ve halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, Kastamonu’ya ve ilçelerine hizmet etmek için yola çıktıklarını belirterek, görev nasip olduğunda Kastamonu’ya güzel hizmetler yapma arzusu içerisinde olduğunu kaydetti. Pazar Yeri esnaflarını ve alış veriş yapan vatandaşları ziyaret eden CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, pazarcı esnafının sorunlarını dinledi. Tüm pazarı gezerek esnafla vatandaşla tek tek tokalaşan Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, kendisine gösterilen ilgiden memnun olurken, esnaf ve pazar için gelen vatandaşlar ise bir adayı karşılarında görmenin memnuniyetini yaşadı.

Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya’ya ziyaretlerinde CHP İl Başkanı Muzaffer Bıyıklı, İlçe başkanı Mustafa Söylemez ve partililer eşlik etti.

CHP KASTAMONU MİLLETVEKİLİ ADAYI CANER YENİDÜNYA TOSYA’DA SEÇMENLERLE BULUŞTU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.