Chp, Kula’da 5 Adaylı Tanıtım Yapıyor

Chp, Kula’da 5 Adaylı Tanıtım Yapıyor
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kula İlçe Teşkilatı 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçim çalışmaları kapsamında Partisinin vaatlerini ve milletvekillerinin tanıtım afişlerini ilçedeki billboardlara a...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kula İlçe Teşkilatı 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçim çalışmaları kapsamında Partisinin vaatlerini ve milletvekillerinin tanıtım afişlerini ilçedeki billboardlara astı. Asılan billboardlarda ise 9 Milletvekili çıkaracak olan Manisa’da CHP’nin sadece ilk 5 sıra milletvekili adaylarının fotoğraflarının yer alması şaşkınlığa neden oldu. CHP’nin 6. sıra milletvekili adayı olan ve CHP’nin mevcut 3 milletvekilinden biri olan Kulalı Sakine Öz’ün ve diğer adaylarının fotoğrafının olmaması dikkat çekti.

Tabduk Emre Caddesi, Yunus Emre Anadolu lisesi önünde bulunan Billboardda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve sırasıyla 1. sıra milletvekili adayı Özgür Özel, 2. sıra adayı Mazlum Nurlu, 3. sıra adayı Tur Yıldız Biçer, 4. sıra adayı Mustafa Başgülşen ve 5. sıra adayı Sabri Temel’in fotoğrafları bulunuyor. Billboardları gören bazı vatandaşlar ’CHP Kula İlçe Teşkilatı hedefini belirledi.’ şeklinde yorumlanırken, asılan billboardlarda Kulalı 6. sıra milletvekili adayı Sakine Öz’ün ve diğer adayların fotoğraflarının olmaması dikkatlerden kaçmadı.

9 ADAYIMIZDA BİZİM ADAYIMIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga ise, "Biz bütün adaylarımız ile ele ele çalışıyoruz. Yaşanabilecek Bir Türkiye için bütün adaylarımız ile birlikte özverili bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Parti binamızda asılı olan afişte de Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve bütün adaylarımızın resmi olan çalışmalar var. Yunus Emre Anadolu Lisesi önünde bulunan afişte de ilk 5 sıra adaylarımızın fotoğrafının olmasının nedeni reklam panosunun küçük olmasıdır. Yönetim kurulumuzun almış olduğu kararla küçük billboardlarda ilk 5 sıradaki milletvekillerimizin resmi var." dedi.

KULA CHP SON 4 SIRADAKİ ADAYLARININ ÜZERİNİ Mİ ÇİZDİ ?

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.