Chp Manisa’da Buruk Bayramlaşma

Chp Manisa’da Buruk Bayramlaşma
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa İl Teşkilatı, il binasında bayramlaştı. İl Başkanı Cahit Kaplan’ın partilerine yönelik düzenlediği bayramlaşma töreninde CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız da haz

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa İl Teşkilatı, il binasında bayramlaştı. İl Başkanı Cahit Kaplan’ın partilerine yönelik düzenlediği bayramlaşma töreninde CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız da hazır bulundu.

Tüm partililerin elini tek tek sıkarak, bayramlarını kutlayan İl Başkanı Cahit Kaplan, partililere hitaben yaptığı konuşmasında MHP Manisa İl Teşkilatı’ndan yakınarak, MHP İl teşkilatına sitem etti. İki partinin cumhurbaşkanlığı için ortaklaşa çıkardığı ‘çatı aday’ Ekmeleddin İhsanoğlu için çalışmalara başladıklarını belirten Kaplan, “Cumhurbaşkanlığı için çalışmalara başladık. Kadın kollarımız mahallelerde çalışmalara başladı. Cumhurbaşkanlığı için bütün yük üzerimize binmiş durumda. MHP, alanlarda yok” dedi.

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel de, “Soma nedeniyle bugün Manisa’da olmak üzere tüm Türkiye’de buruk geçiyor. Dini değeri ile Ramazan Bayramı’nı kutluyoruz. Ama içimizde bir bayram coşkusunun bayram sevincinin olduğunu söylemek imkan dahilinde değil. Bu saatten sonra yapılabilecek olan geride kalanların hatıralarına saygılı bir şekilde geride bıraktıklarına sahip çıkmak. Ayrıca hem maden işçilerin hem de geride kalan bütün işçi sınıfının kazanımlarını, beklentilerini hatırlatıp onların beklentileri ölçüsünde alın terlerinin değerinin verildiği, emeğin kıymetinin daha çok verildiği ve iş güvenliğinin sağlandığı bir süreci başlatmaya çalışmak. Sosyal demokrat bir parti olarak sosyal değerlere sahip çıkan ve bu değerleri sürekli kamuoyu gündeminde tutmaya da devam edeceğiz. Ramazan ayı aslında gerçek inananlar için oruçlar açıldıktan ve bayram geldikten sonra başlar. Ramazan ayında açın halinden anlayanları ramazan bittikten sonra aç kalanlara ramazan bittikten sonra durumu iyi olmayanlara çoluğuna çocuğuna yemek götüremeyenlerin halinden anlamak Ramazan’ı gerçek anlamda yaşamaktır. Namaz camiden çıktıktan sonra, Hac Mekke’den döndükten sonra yapılır. Bir kişinin öbür dünyaya bir kuruş götüremediği bir yerde, bir kişinin ömür boyu mutlu olabileceği yüz milyonlar kadarını banka kasasında tutanlar bu adaletsiz çarkın bir yerden sonra tersine döneceğini ümit ediyorum. Kuran-ı Kerim’inde gerçek felsefesi budur. Dinimizin de gerçek felsefesi budur. Gerçek anlamda birlik ve beraberliğinin yaşandığı günler diliyorum. Öncelikle ülkemize ve dünyanın 4 bir tarafına barış diliyoruz” dedi.

Soma için Manisa’da bulunan CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız ise, Soma’da bir takım faaliyetler gerçekleştireceklerini belirterek, şehit ailelerinin çocuklarına kırtasiye malzemesi dağıtacaklarını söyledi.

CHP MANİSA’DA BURUK BAYRAMLAŞMA

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.