CHP Milletvekili Adayı Ali Öztunç Gece Toplantılarına Başladı

CHP Milletvekili Adayı Ali Öztunç Gece Toplantılarına Başladı
Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç Seçim Çalışmaları Kapsamında Elbistan İlçesinin Demircilik mahallesinde açık havada gerçekleşen gece toplantısında vatandaşlardan destek sözü istedi.

Seçim çalışmalarına gece gündüz demeden devam eden Öztunç Elbistan İlçesinin Demircilik Mahallesinde yapmış olduğu gece toplantısında vatandaşlardan 1 Kasımda Cumhuriyet Halk Partisine oy vermeleri konusunda destek sözü istedi.

Öztunç CHP'nin Kahramanmaraş’ta Milletvekilleri çıkarması gerçekten çok önemli. inanın bana sizleri biz temsil edeceğiz bizler sıkıntılarınızı dinleyeceğiz AKP’lilerin kapısında bekleyip bekleyip döneceksiniz bakın az önce buraya gelirken yolların bozuk olduğunu fark ettim gerçekten içler acısı bu yol hizmet, var mı yok! neden yok! AKP’li belediye hizmet vermiyor eskiden burada belediye vardı hizmet vardı kendine göre hizmet yapıyordu elinden geleni.

Büyükşehir diyerek bir yasa çıkardılar ve belde belediyelerini kapattılar biz 1 Kasımda iktidar olursak büyükşehir olan yerlerde  belde halkının ayağına sandık götüreceğiz arkadaş sen beldende belediye istiyor musun diye ama eminim ki %100 evet oyu verecek çünkü hizmet ayağına gelecek dedi.

Biz iki dini bayramda emeklilere çifte maaş ikramiye vereceğiz dedik, AKP nereden alacaksınız kardeşim parayı dedi Bizde diyoruz ki sizin çaldığınız paraları  halka vereceğiz onlar kendi ceplerine atar ama biz, halkımızın emeklimizin, işçimizin, memurun, kısaca halkımızın cebine atarız ama bakıyorsunuz şimdi kendileri’de konuşmaya başladı. Biz asgari ücreti 1500 lira yapacağız dedik nereden bulacaksınız?  kaynak nerde? salıyorsunuz dediler şimdi kendileri asgari ücreti 1300 lira olarak söylüyorlar bizim vaatlerimizi çalıyorlar. Taşeron işçiliğini  kaldıracağız  dedik  bir beladır dedik kişi başına 600 TL ile 700 TL para arada ölüyor. Teşaronluk sitemi kalkarsa bu para işçimizin cebine girecek bunada karşı çıktılar neden mi? Çünkü taşeronda AKP’ye veriyor  şimdi kendileri de efendim taşeronluk sitemi sıkıntılı demeye başladılar.  AKP iktidarı çalmaya alışmış bizim vaatlerimizi çalıyorlar.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu bu ülkede en namuslu en dürüst liderden birisidir Kemal Kılıçdaroğlu bir söz verdiği zaman tutar dedi.

Mazotu Çiftçilerimize 1.50 Kuruşa vereceğiz karşı çıktılar bizde neden kardeşim özel gemilere 1.5 TL'den veriliyor ama çiftçiye verilmiyor, CHP iktidarında biz vereceğiz Dolardaki artış nedeni ile 1.80 kuruşa çıktı mazotun litresi Çiftçiye 1.80 Kuruşa verilecek diyen Öztunç Kahramanmaraş’ta 1 Kasım seçimlerinde birlik içerisinde olacaklarınısöyleyerek devam etti.

1 Kasım da Cumhuriyet Halk Partisine desteklerinizi esirgemeyin bende sizin bu toprakların çocuğum gelin bu kardeşinize sahip çıkın demircilik bize sahip çıkarsa biz bu işi başarırız dedi.

1 Kasımda sizlerin desteği ile Cumhuriyet Halk Partisinden hiç Olmazsa bir Milletvekili çıkaralım hep birlikte parlamentoya gidelim Eğer bu seçimlerde milletvekili çıkaramazsak Kahramanmaraş’ta sol adına siyaset biter diyerek demircilikli Sakinlerinden destek sözü aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.