Chp Milletvekili Adayı Gonca Aytaş Çat’ta… (Tekrar)

Chp Milletvekili Adayı Gonca Aytaş Çat’ta… (Tekrar)
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili adayı Avukat Gonca Aytaş, seçim gezileri kapsamında Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç’ı ziyaret etti.Erzurum’daki tek CHP’li belediye başkanı olan Kılıç...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili adayı Avukat Gonca Aytaş, seçim gezileri kapsamında Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç’ı ziyaret etti.

Erzurum’daki tek CHP’li belediye başkanı olan Kılıç’la seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Aytaş, “CHP demek, hizmet demektir. Çat Belediyesi’nin son bir yıl içerisinde yaptığı hizmetler, bunun en canlı örneğidir. Erzurum, ne zamanki parlamentoda CHP tarafından temsil edilmeye başlanırsa, işte o zaman şehir kazanmaya başlamış demektir” ifadelerini kullandı.

CHP’nin, halkın, emeğin ve hizmetin yanında olduğunun altını çizen Milletvekili adayı Gonca Aytaş, “Erzurum’da bugün bile CHP döneminde yapılan hizmetler konuşuluyor. Kim ne derse desin, Erzurum mutlaka CHP tarafından parlamentoda temsil edilmelidir. Bu şehir işte o zaman kazanmaya başlayacak, hizmet alacak, gelişmeye ve kalkınmaya başlayacaktır” diye konuştu. CHP’nin fark ve ayrıcalığını Erzurum’da en güzel ortaya koyan kişinin Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç olduğuna dikkati çeken Gonca Aytaş, “Erzurum’un belki de en geri kalmış ilçelerinden birisi olan Çat, bugün büyük bir gelişim süreci yaşıyor. Çünkü burada CHP’li bir belediye başkanı var. Erzurum’da CHP’li yönetici ve siyasetçiler çoğaldıkça şehrin çehresi de o nispette değişim gösterecektir” şeklinde konuştu.

BAŞKAN KILIÇ: BİZİM SİYASET ANLAYIŞIMIZ HİZMETTİR

Çat’ın CHP’li Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç ise, belediyelerin halka en yakın hizmet birimleri olduğunu ifade ederek, “Biz hangi siyasi görüş ve hangi kimliğe sahip olursa olsun, halkımıza hizmet etmekle mükellefiz. Bu sorumluluğumuzu yerine getirirken de, elbette CHP’nin hizmet anlayışını yaptığımız işlere yansıtmaya çalışıyoruz. Bizim siyaset anlayışımızda çıkar olmaz, menfaat olmaz. Bizim için bir tek gerçek var, o da halkımıza hizmet etmektir” diye konuştu.

Milletvekili adayı Gonca Aytaş, beraberindeki parti yöneticileriyle birlikte Çat Belediye Başkanı Kılıç’la görüşmesinin ardından belediye tarafından yaptırılan ‘Kadın Dinlenme Evi’ni ziyaret etti, Çatlı bayanlarla bir araya geldi.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ (CHP) MİLLETVEKİLİ ADAYI AVUKAT GONCA AYTAŞ, SEÇİM GEZİLERİ KAPSAMINDA ÇAT BELEDİYE BAŞKANI ARİF HİKMET KILIÇ’I ZİYARET ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.