Chp Muratpaşa İlçe Başkan Adayı Songül Başkaya:

Chp Muratpaşa İlçe Başkan Adayı Songül Başkaya:
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa İlçe Başkan Adayı Songül Başkaya, Talya Balık Evi’nde düzenlediği ‘Birlik ve Dayanışma Kahvaltısı’nda 2015 yılı genel seçimlerinde tabanın ön seçim istediğini belirterek " Ön seçimde yapıldığı takdirde bütün milletv

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa İlçe Başkan Adayı Songül Başkaya, Talya Balık Evi’nde düzenlediği ‘Birlik ve Dayanışma Kahvaltısı’nda 2015 yılı genel seçimlerinde tabanın ön seçim istediğini belirterek " Ön seçimde yapıldığı takdirde bütün milletvekili aday adayları sahada daha aktif olarak yer alacağı için, partimizin çıtası daha da yükselecek. " dedi.

Düzenlenen kahvaltıya eski il,ilçe yöneticileri, milletvekilleri, parti yöneticileri, gençlik kolları başkanı, kadın kolları başkanı ve çok sayıda partili katıldı.

“2015 SEÇİMLERİNDE YUKARILARA ÇIKARTACAK ENERJİYİ KENDİMDE GÖRÜYORUM”

Partinin çıtasını 2015 seçimlerinde yukarılara çıkartacak enerjiyi ve gücü kendinde gördüğünü ifade eden CHP Muratpaşa İlçe Başkan Adayı Songül Başkaya, “2009 yılından beri aktif siyasette yer alıyorum. Önümüzdeki, süreçte 2015 milletvekili seçimlerinin geçirileceği bir dönem yaşayacağız. Kendimde partimizin çıtasını 2015 seçimlerinde çok yukarılara çıkartacak enerjiyi ve gücü görüyorum. Ekibimde bu ışığı görüyorum. Bizi destekleyen kitlelerde görüyorum. En önemlisi sürekli CHP’de yaratılmak istenen nifaklaşma ve kutuplaşmaya karşı ben bir aradalığı sağlamak için adayım. Partimizi bir arada tutmak, küskün kitlelere ulaşmak, onları aktif hale getirmek, partimize emek veren değer verenlerle sahada aktif halde çalışabilmek istiyorum” dedi.

“2015 MİLLETVEKİLİ SEÇİMLERİ ÖNCESİ TABAN ÖN SEÇİM İSTİYOR”

2015 milletvekili seçimlerinin öncesinde halkın ön seçim istediğini dile getiren CHP Muratpaşa İlçe Başkan Adayı Songül Başkaya, “ Milletvekili seçimlerinde aday tespiti konusunda ön seçim yapılabilirse biz bu nokta da üzerimize düşeni yerine getireceğiz ve hem il örgütüne hem de genel merkezimize bu tabanın iradesini, sesini sonuna kadar ileteceğiz. Ön seçimde yapıldığı takdirde bütün milletvekili aday adayları sahada daha aktif olarak yer alacağı için, partimizin çıtası daha da yükselecek. Milletvekili aday tespitinde partiye emek verenlerin taban tarafından tespiti bayrağımızın yükselmesinde daha da önemli olacak” şeklinde konuştu.

“TEMEL HEDEFİMİZ 2015’TE CHP’Yİ İKTİDARA TAŞIMAK”

İlk kez muratpaşa ilçesi’nden bir kadın adayın çıktığını ifade eden Başkan Adayı Songül Başkaya konuşmasını şöyle tamamladı:

“Muratpaşa ilçesi seçmen ağırlığı bakımından Antalya’nın en büyük ilçesi. İlk kez Muratpaşa İlçesi’nden bir kadın aday çıkıyor. Bu anlamda arkadaşlarımızın yanımda yer alması ve bana destek vermesi, gurur ve onur verici bir tablo. 2015’te tüm örgütlerimizle birlikte, temel hedefimiz 2015 yılında CHP'yi iktidara taşımak, genel başkan kemal kılıçdaroğlu’nu da başbakan yapacağız.”

CHP MURATPAŞA İLÇE BAŞKAN ADAYI SONGÜL BAŞKAYA:

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.