Chp Niğde İl Başkanlığına Sevgi Özbek Aday Oldu

Chp Niğde İl Başkanlığına Sevgi Özbek Aday Oldu
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Teşkilatının Ekim ayı içerisinde yapılacak olan genel kurulda Sevgi Özbek CHP Niğde İl Başkanlığına aday oldu.

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Teşkilatının Ekim ayı içerisinde yapılacak olan genel kurulda Sevgi Özbek CHP Niğde İl Başkanlığına aday oldu.

Niğde tarihinin ilk bayan adayı olan Özbek, adaylığını dün CHP Niğde İl Teşkilatında düzenlediği basın toplantısıyla duyurdu.

Sevgi Özbek: Partimize verdiğim emeği ile ilk defa bir bayan aday olarak taçlandırmak, partimizde paylaşım, sevgi, saygı, barış ve dostluğu hakim kılarak kentimizin her yerinde adımızı söylenir hale getirmek ve bayrağımızı, itibarımızı en yukarılara taşımak amacıyla aday oldum” dedi.

“Öncelikle partimizde fedakârca görev yapan il başkanımız Ünal Baykan arkadaşıma ve yönetim kurulunda görev yapan arkadaşlarıma bu şerefli görevi yapmalarından dolayı teşekkür ederim” diyen Özbek: “Cumhuriyet Halk Partisinde görev almak bir onurdur, şereftir. Ülkemizin içinden geçtiği 12 yıllık AKP iktidarı döneminde, eğitimde, sağlıkta, ekonomide, tarımda, dış ilişkilerde, siyasette, sosyal yaşamda yaşanan olumsuzluklar karşısında eli, kolu bağlı durmanın vatana ihanetle eşdeğer olduğu bilinciyle il başkanlığı gibi şerefli bir göreve talip oldum. Bu görevin zor olduğu kadar ne kadar onurlu olduğunu da biliyorum. Partimizin her etkinlik ve eyleminde bulunmayı bir görev olarak kabul ettim. Partimize verdiğim emeği ile ilk defa bir bayan aday olarak taçlandırmak, partimizde paylaşım, sevgi, saygı, barış ve dostluğu hakim kılarak kentimizin her yerinde adımızı söylenir hale getirmek ve bayrağımızı, itibarımızı en yukarılara taşımak amacıyla aday oldum” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.