Chp'de Bayramlaşma

Chpde Bayramlaşma
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyhan Erdoğdu, "Gazze'de yaşananlar nedeniyle buruk bir bayram geçiyoruz" dedi.

- CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyhan Erdoğdu, "Gazze'de yaşananlar nedeniyle buruk bir bayram geçiyoruz" dedi.

Ramazan Bayramı nedeniyle siyasi partiler Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) bayram ziyaretinde bulundu. CHP Genel Merkezi’nde yapılan bayramlaşmada parti temsilcilerini, Genel Başkan Yardımcısı Seyhan Erdoğdu, Ankara Milletvekili Levent Gök ve Parti Meclisi üyesi Faruk Demir karşıladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, Gençlik Kolları MKYK üyesi Ahmet Sarıduman, Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı Fatma Berber Aydın'dan oluşan heyet, CHP'ye bayramlaşma ziyaretinde bulundu. AK Parti heyetinin Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim logosunun bulunduğu rozet takmaları dikkati çekti. Bayram tebriğinin ardından konuşan Erdoğdu, Gazze'de yaşananlar nedeniyle buruk bir bayram geçirdiğini kaydetti.

Ankara Milletvekili Levent Gök ise, "Herkesin çok sorumlu olması gereken bir zaman diliminden geçiyoruz. IŞİD diye bir terörist çete, Ortadoğu'yu kana buluyor. Burada atılacak her adımın büyük önemi var. Suriye ve Irak'ta parçalanmalara gidecek gelişmeler var” şeklinde konuştu.

CHP'ye ayrıca BBP Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler de, beraberindeki heyetle ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan Şenliler, "İnşallah gelecek bayramlar daha güzel olur. Biz buna inanıyoruz, insan umudunu kaybetmemeli. Biz bu sıkıntıların gideceğine inanıyoruz. Özellikle Türkmen kardeşlerimizin kaldığı uygulamalar, soykırımlar, Gazze'de yaşanan soykırım, Kırım Rusya'nın kucağına gitti, Doğu Türkistan'da 1450'leri yaşıyoruz. Endülüs'teki hadise tekerrür ediyor. Bir Emevi fitnesi yaratıldı. İnşallah çok da büyük felaketlere maruz kalmadan bunlar izole olur. İslam alemi aklını başına alır diye umut ediyoruz" dedi.

CHP'ye DSP Genel Başkan Yardımcıları Hüseyin Kul ve Dilara Tanbova ile PM üyesi Erdinç Özdil, HDP Mardin Milletvekili Erol Dora, MYK üyesi Arife Köse ve PM üyesi Emir Ali Türkmen, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkan Yardımcısı İzzet Yaşar başkanlığındaki heyet, BBP Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler başkanlığındaki heyet ve Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya başkanlığındaki heyet bayramlaşma ziyaretinde bulundu. CHP'liler, parti genel merkezinin lobisinde partililer ve vatandaşlar ile bayramlaştı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.