Chp'li Bilgehan Kırıkhan'da

Chpli Bilgehan Kırıkhanda
CHP Ankara Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gülsüm Bilgehan, iç ve dış düşmanların ülkeyi bölmeye çalıştığını ifade ederek, "Düşmanlarımızla mücadele edebilmek için halkın gücüne ihtiyacımız var" dedi.

- CHP Ankara Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gülsüm Bilgehan, iç ve dış düşmanların ülkeyi bölmeye çalıştığını ifade ederek, "Düşmanlarımızla mücadele edebilmek için halkın gücüne ihtiyacımız var" dedi.

Kırıkhan CHP İlçe Teşkilatını ziyaret eden Parti Meclis Üyesi, Avrupa Konseyi Parlamenteri, Meclis Sosyalist Kadın Grup Başkanı Gülsüm Bilgehan, partililerle sohbet etti.

Parti binasında toplanan mahalle muhtarlarına ve partililere hitap eden Bilgehan, fırsat buldukça Türkiye'nin birçok il ve ilçesini gezerek halkın sorunlarını dinlediklerini söyledi.

Kırıkhan ekonomisinin tarım üzerine kurulduğunu ve ilçedeki çiftçi ve esnafın durumunun kötü olduğunu gördüğünü söyleyen Bilgehan, şöyle devam etti:

“Her geçen gün esnaf ve işveren vergi yükü altında ezilmekte, işçisinin maaşını, vergi borcunu, çekini, senedini ödeyemez hale gelmiştir. Bunun için önümüzdeki seçimler ülkemiz için çok önemlidir. Vatandaş bu seçimlerde kararını var olma ya da yok olma şeklinde verecektir.”

Türkiye’nin zor şartlardan geçtiğini dile getiren Gülsüm Bilgehan, "Bir tarafta dış güçler, bir tarafta iç düşmanlarımız ülkeyi bölmeye çalışıyor. Maalesef hükümette bulunanlar da bunlara çanak tutuyor. Bunların önüne geçmek, iç ve dış düşmanlarımızla mücadele edebilmek için halkın gücüne ihtiyacımız vardır. Halkımızla birlikte olursak, hem bu ülkeyi yıkmaya çalışanları, hem de bu ülkeyi kötü yönetenleri bertaraf ederiz" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.