Chp’li Özel: "Sayın Valimiz Sarıgöl’ün Sesini Duymalıdır"

Chp’li Özel: Sayın Valimiz Sarıgöl’ün Sesini Duymalıdır
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Özgür Öze seçim çalışmaları kapsamında gittiği Sarıgöl’de ilgiyle karşılandı. Sarıgöllü vatandaşların İki Anadolu Lisesi’nin birleştirme kararını akta...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Özgür Öze seçim çalışmaları kapsamında gittiği Sarıgöl’de ilgiyle karşılandı. Sarıgöllü vatandaşların İki Anadolu Lisesi’nin birleştirme kararını aktarması üzerine Özel, "Sayın Valim, bu alınan kararla Sarıgöl’de büyük bir mağduriyet yaşanmakta. Sayın valimizin bu karardan dönmesini ve Sarıgöl’ün mağduriyetinin giderilmesinde yarar vardır. Sayın Valimizin Sarıgöl’ün bu sesini duymasını istiyorum." dedi.

Sarıgöl’de CHP İlçe Başkanı Ahmet Akşehir ve yönetimi tarafından karşılanan Özgür Özel, ilçe pazarını ziyaret ederek vatandaşla konuştu. Yaşlıların ellerini öpen Özgür Özel daha sonra, Sarıgöl CHP Lokaline gelerek partililerle sohbet etti. Özgür Özel, CHP’ye katılan vatandaşların kayıtlarını yaparken, seçimlere kısa bir süre kaldığını ve her gittiği yerde kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirtti. Özel, "Eskiden, gittiğimiz mahallelerde 20 kişiye konuşken, şimdi miting alanına dönüşüyor. Tarımda mutlaka mazotu 1,5 TL yapacağız. Üzümde zirai ilaçlardaki KDV ve devlet süreli destek verilecek. Mahallelerde bunlar konuşuluyor. Özellikle tarımla ilgili CHP’in yenilikleri konuşulmakta. Çek kanunu yeniden düzenlenecek. Alaşehir ve Sarıgöl’de vatandaşlar çek kanununu konuşmakta. Büyük ilgi göstermekteler." dedi.

OKUL KARARI GÖZDEN GEÇİRİLMELİDİR

Özgür Özel’in Sarıgöl’e yaptığı ziyaret sırasında Sarıgöllü vatandaşların ilçedeki iki Anadolu Lisesi’nin birleştirme kararını aktarması üzerine Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’a seslenerek, "Sayın Valim, bu alınan kararla Sarıgöl’de büyük bir mağduriyet yaşanmakta. Sayın valimizin bu karardan dönmesini ve Sarıgöl’ün mağduriyetinin giderilmesinde yarar vardır. Sayın Valimizin Sarıgöl’ün bu sesini duymasını istiyorum." ifadelerini kullandı.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ÖZGÜR ÖZEL SARIGÖL'DE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.