Chp’liler Esnaf Odası’na Yürüyüp Siyah Çelenk Bıraktı

Chp’liler Esnaf Odası’na Yürüyüp Siyah Çelenk Bıraktı
Muğla’nın Marmaris İlçesinde aralarında Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Nurettin Demir’inde bulunduğu bir grup CHP’li, Esnaf Odası Başkanı Şükrü Ayyıldız’ın CHP’ye hakaret iddiasını prote...

Muğla’nın Marmaris İlçesinde aralarında Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Nurettin Demir’inde bulunduğu bir grup CHP’li, Esnaf Odası Başkanı Şükrü Ayyıldız’ın CHP’ye hakaret iddiasını protesto etmek için esnaf odası önüne siyah çelenk bıraktı.

Kapalı çarşıda toplanan çok sayıda CHP üyesi ,saat 15.00’te siyah çelenkle esnaf odası binasına yürüdü. Alkışlarla Marmaris Esnaf Sanatkârlar Odası hizmet binası önüne gelen milletvekili Demir ve gruptakiler kapı girişine siyah çelenk bıraktı. CHP’li grup çelenk bıraktıktan sonra açıklama yapmadan ayrıldı.

AYYILDIZ AÇIKLAMA YAPTI

Marmaris Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şükrü Ayyıldız’ın kendilerine hakaret ettiğini ileri süren CHP Marmaris İlçe Teşkilatı dün Adliye önünde imza toplayarak Ayyıldız hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Konuyla ilgili olarak basın toplantısı düzenleyen Marmaris Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şükrü Ayyıldız “Benim akrabalarımın çoğu CHP’li, Ticaret Odası Başkanım CHP’li, nasıl ben bu cümleyi böyle kurarım” dedi.

Basın mensuplarının da sorularını yanıtlayan Ayyıldız, kendisine sorulan “CHP’liler sizden bir özür bekliyor. Yanlış anlaşılmış dahi olsanız bir özür dileyecek misiniz?” şeklindeki soruya ise şöyle yanıt verdi: "Yüksek sesle tepkimi ’CHP’li arkadaşlar nerede? Bu arkadaşımız yıllarca CHP’ye hizmet vermiş, neden burada değiller?’ diyerek gösterdim. CHP’lilerin üzerine alındığı cümleyi ise hastane girişinde bana hakarette bulunan iki kişiye yönelik söyledim. Bu sözlerden CHP’liler alınmasın. Sözlerim, bu saldırıyı yapanlara ve bize hastane girişinde laf atanlaraydı."

Ayyıldız, geçtiğimiz günlerde CHP’li bir Muğla Milletvekili adayının kendilerini ziyaret ettiğini hatırlatarak, “onlar beni ziyaret ettiğinde çok mutlu oldum” dedi.

CHP’LİLER ESNAF ODASI’NI PROTESTO İÇİN  SİYAH ÇELENK BIRAKTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.