Chp’lilere Polis Müdahalesi

Chp’lilere Polis Müdahalesi
Taksim Gezi Parkı’nda basın açıklaması yapmak için yürüyen CHP Gençlik Kolları üyesi grubu, polis kalkanlarla engelledi. Yürümekte ısrar eden gruba polis biber gazıyla müdahale etti. CHP İstanbul Genç...

Taksim Gezi Parkı’nda basın açıklaması yapmak için yürüyen CHP Gençlik Kolları üyesi grubu, polis kalkanlarla engelledi. Yürümekte ısrar eden gruba polis biber gazıyla müdahale etti.

CHP İstanbul Gençlik Kolları “Tüm Dünyanın Sosyalist Gençlerini Birleştirmek için Daha İyisini İnşa Etmek için İşgal Et” sloganıyla Taksim Gezi Parkı’nda açıklama yapmak istedi. Ellerine aldığı pankartın arkasında toplanan yaklaşık 50 kişi, Taksim The Marmara Otel’in önüne toplandı. Burada grup ilk olarak polis ile konuştu. Ancak polis grubun Gezi Parkı’na yürüyüşüne izin vermeyeceğini belirtti.

Otelin önünde slogan atan grup üyeleri, daha sonra polisin uyarılarına rağmen yürüyüşe geçti. Dağılmayan gruba çevik kuvvet polisi önce kalkanlarla müdahale etti. Grup yürümeye devam edince bu kez biber gazı kullanıldı.

Müdahalenin ardından dağılan grup üyeleri tekrar meydanda toplandı. Basın açıklaması yapan grup, daha sonra Beylikdüzü’ndeki programlarına katılmak için otobüslere binerek Taksim’den ayrıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.